- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Пасічнянці – за зміну адмінцентру ОТГ

Posted By Модератор On 24.11.2017 @ 13:37 In Реформи,Суспільство | No Comments

У неділю, 19 листопада, у с. Пасічна відбулися громадські слухання стосовно створення  об`єднаної територіальної громади. Розглянули різні варіанти, зокрема, ініціативи: Пасічнянської сільської ради щодо добровільного об`єднання громад сіл, розташованих на територіях Бистрицької, Зеленської, Пасічнянської, Пнівської сільських та Битківської селищної рад із центром у селі Пасічна; Битківського селищного голови – про об`єднання громад сіл Бистрицької, Зеленської, Пасічнянської, Пнівської, Стримбівської сільських рад та селища Битків із центром у с. Пнів на Битківському повороті. Третя ініціатива – Пнівського сільського голови щодо об`єднання громад населених пунктів Пнівської, Пасічнянської сільських та Битківської селищної рад із центром у с. Пнів.

слухання [1]

Учасники громадських слухань (зареєстровано 250 осіб) відхилили ці три пропозиції і переважною більшістю голосів запропонували сформувати ОТГ згідно з обласним Перспективним планом із сіл, розташованих на території Пасічнянської, Зеленської і Бистрицької сільських рад. Але адміністративний центр, на їхню думку, повинен бути у с. Пасічна.

Про це планують повідомити Бистрицьку та Зеленську сільські ради.

У громадських слуханнях взяли участь заступник голови РДА Богдан Зеленчук, депутати обласної ради Василь Сенатович та Руслан Осташук, депутати районної ради Микола Сенатович і начальник відділу освіти РДА Степан Северилов.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/11/pasichnyantsi-za-zminu-admintsentru-oth/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/11/слухання.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.