- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Підготовка до осінньо-зимового періоду

Posted By Модератор On 24.11.2017 @ 12:34 In До відома краян,Соціальне | No Comments

На виконання наказу департаменту соціальної політики  облдержадміністрації від 1 червня 2017 року №118 “Про затвердження плану заходів з підготовки до опалювального періоду 2017-2018 років” наказом директора Надвірнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціального обслуговування)  від 22 червня 2017 року №13-р затверджено план заходів  щодо підготовки до роботи терцентру в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

субсилдії [1]

Соціальні працівники територіального центру подали необхідні документи для призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та на придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива всім одиноким громадянам та особам з інвалідністю, котрі отримують соціальні послуги у структурних підрозділах  терцентру.

Відповідальний працівник терцентру для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома провів лекцію-інструктаж на тему “Запобігання надзвичайних ситуацій, попередження пожеж під час опалювального сезону”.

При відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру працює банк вживаного одягу та взуття, робота якого полягає в організованому прийомі речей від жителів та видачі натуральної допомоги у вигляді одягу і взуття потребуючим. Усі речі, які знаходяться у банку вживаного одягу та взуття, надають громадянам безкоштовно.

Протягом осінньо-зимового періоду терцентр проводить прийом від жителів району одягу та взуття зимового асортименту: верхній одяг, шапки, рукавиці, светри та зимове взуття.

Робота з виконання плану заходів  щодо підготовки до роботи терцентру в осінньо-зимовий період 2017-2018 років продовжується.

Роман ОГЕРУК,

Директор Надвірнянського територіального центру соціального

обслуговування (надання соціальних послуг).


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/11/pidhotovka-do-osinno-zymovoho-periodu-3/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/11/субсилдії.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.