- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Професія, яка уособлює державну та людську турботу, добро і милосердя

Posted By Модератор On 03.11.2017 @ 14:33 In Професійне,Свята | No Comments

Із 1999 року у першу неділю листопада держава й суспільство вшановують працівників соціальної сфери.

Праця соціальних працівників і соціальних робітників завжди була і залишається однією із найблагородніших у світі. Її суть – любов до людей, прагнення допомогти немічним і самотнім, інвалідам та сиротам, вселити оптимізм у зневірених, допомогти їм подолати складні життєві обставини. Дійти  до людини, не лише певним чином задовольнивши її потреби та інтереси, але й вислухати, порадити, заспокоїти – у цьому полягає практична (бо  повсякденна) робота працівників соціальної сфери.

прац-соцсфериии111 [1]

Соціальні робітники вкладають у роботу свою душу, виконують свої обов’язки, керуючись християнськими заповідями, усвідомлюючи соціальну значимість своєї праці, моральну відповідальність перед людьми, котрі потребують сторонньої допомоги. Соціальна робота – це, насамперед, високе покликання тих, котрі небайдужі до людських проблем і негараздів.

Шановні колеги!

Дорогі працівники Надвірнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управління соціального захисту населення РДА, об’єднаного управління Пенсійного фонду України у районі, районного центру зайнятості населення, райцентру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей РДА, відділу у справах сім’ї, молоді і спорту РДА, Надвірнянського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального стахування України в області!

Ваша напружена праця, Ваше самовіддане служіння обраній справі, Ваша доброта, чуйність та щедрість душі допомагають людям долати життєві труднощі. Прийміть слова вдячності за  те, що  Ви робите, за доброту, готовність прийти на допомогу.

Вітаю усіх, котрі пов’язали своє життя з роботою у соціальній сфері, із професійним святом. Щиро зичу всім і кожному – щастя, здоров’я, творчих успіхів, удачі, злагоди й добробуту в родині, оптимізму й гарного настрою, мирного неба, плідної праці на благо великого українського народу та України.

Роман ОГЕРУК,

директор Надвірнянського територіального центру

соціального обслуговування (надання соціальних послуг).


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/11/profesiya-yaka-uosoblyuje-derzhavnu-ta-lyudsku-turbotu-dobro-i-myloserdya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/11/прац-соцсфериии111.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.