- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Блокувальники дали чотири дні щоб почати ремонт дороги Делятин – Яблунів

Posted By Модератор On 15.12.2017 @ 16:37 In Протести,Реалії | No Comments

Жителі сіл Заріччя, Білі і Чорні Ослави та Чорний Потік у четвер, 14 грудня перекрили дорогу Мукачево – Львів неподалік від «Київського вокзалу» у Делятині, унеможливлюючи рух автомобілів до гірськолижного курорту Буковель та туристичної Яремчанщини. Корок розтягнувся на 2-3 кілометри. Мітингувальники вимагали тільки одного – щоб нарешті розпочався ремонт дороги до їхніх сіл та були  освоєні 37 мільйонів гривень, виділених обласною радою від перевиконання митних платежів. Нагадаємо, що переможцем тендеру визнали фірму «ПБС».

дорога [1]

Депутат обласної ради Михайло Ерстенюк підтримавши вимоги людей, заявив, що дорогу Делятин – Яблунів повинні цього року ремонтувати. – Та ми чуємо тільки обіцянки, і наявна погода дозволяє це зробити. Роботи планово мають розпочатися біля Парку Слави у Заріччі, де є доволі аварійний і небезпечний підйом. Заступник голови РДА Богдан Зеленчук проінформував про аспекти ремонту доріг і зазначив, що найімовірніше, з наступного тижня роботи все ж таки розпочнуть із регенерації дорожнього покриття. Також згідно із новаціями законодавства, а саме вступу у дію Закону України «Про дорожній фонд» наша область матиме орієнтовно 300 мільйонів гривень на ремонт автошляхів у наступному році.

блок [2]

Щоб вирішити цю ситуацію депутати обласної, районної і сільських рад, сільські голови підготували звернення до голови ОДА Олега Гончарука, начальника Служби автомобільних доріг в області Василя Буджака, в якому мовиться про критичний стан дороги і просять якнайшвидше вжити зусиль для початку ремонтних робіт.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/12/blokuvalnyky-daly-chotyry-dni-schob-pochaty-remont-dorohy-delyatyn-yabluniv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/12/дорога.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/12/блок.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.