- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Продовжується підготовка міста до Новорічно-Різдвяних свят та фестивалю «Файне Різдво у Надвірній»

Posted By Модератор On 15.12.2017 @ 16:40 In Акцент,Свята | No Comments

Активно триває підготовка міста до Новорічно-Різдвяних свят. 12 грудня у райдержадміністрації відбулась робоча нарада керівників РДА, районної та міської рад, начальників структурних підрозділів РДА, директора РБК, представників позашкільних і загальношкільних навчальних закладів, під час якої обговорили заходи з підготовки і проведення фестивалю «Файне Різдво у Надвірній», яке триватиме у Надвірній протягом місяця із 22 грудня по 21 січня.

У черговий раз Надвірна перетвориться у центр  духовного, культурного та мистецького новорічно-різдвяного дійства, де пануватиме неймовірна атмосфера, продемонструють відроджені давні звичаї і традиції нашого Прикарпатського краю.

Засновниками та співорганізаторами фестивалю є Надвірнянська міська та Надвірнянська районна ради, Надвірнянська райдержадміністрація. Як зазначив міський голова Зіновій Андрійович, Надвірнянська міська рада, як і зазвичай, бере на себе зобов’язання забезпечити встановлення новорічної ялинки, огорожі навколо ялинки, різдвяної шопки, ілюмінації, декорацій, а також сцени. Міська рада власними силами, а також за підтримки небайдужих підприємців міста виготовить і встановить будиночки для проведення новорічно-різдвяного ярмарку. Роботи вже розпочались. Під час ярмарку жителям та гостям міста пропонуватимуть сувеніри різдвяної тематики, печиво, гарячі напої тощо.

Працівники КП «Надвірнакомунсервіс» облаштують майдан Шевченка та центральні вулиці міста святковою ілюмінацією, яку закупили у минулі роки, та різдвяною атрибутикою. Над виготовленням різдвяної шопки уже не один місяць працюють викладачі Надвірнянської дитячої художньої школи.

Відділ культури РДА розробляє мистецько-творчу програму фестивалю, в якій братимуть участь творчі колективи не тільки з нашого району, а й області, студенти Надвірнянського коледжу НТУ. Свої таланти зможуть продемонструвати школярі і вихованці Надвірнянського районного центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді.

Організатори дійства докладають зусиль, щоб жителі і гості міста під час Новорічно-Різдвяних свят могли з радістю і хорошим настроєм відсвяткувати народження Ісуса Христа.

Відкриття міської Новорічної ялинки та початок фестивалю «Файне Різдво у Надвірній» відбудеться у День святої Анни, у п’ятницю, 22 грудня, о 16.30 год.

Запрошуємо всіх жителів і гостей міста долучитись до святкування та поринути у дивовижний світ різдвяної казки.

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності: пропонуємо орендувати будиночки під час новорічно-різдвяного ярмарку для торгівлі сувенірами, печивом, пряниками, гарячими напоями та різноманітною різдвяною атрибутикою (за винятком китайської продукції). За додатковою інформацією звертайтесь до Надвірнянської міської ради (м. Надвірна, вул. Мазепи, 29; тел. (03475) 2-30-24).

Інф. Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/12/prodovzhujetsya-pidhotovka-mista-do-novorichno-rizdvyanyh-svyat-ta-festyvalyu-fajne-rizdvo-u-nadvirnij/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.