- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відкрито платформу для подачі нових проектів у рамках Бюджету участі

Posted By Модератор On 02.02.2018 @ 14:03 In До відома краян,У міській раді | No Comments

Із метою налагодження співробітництва щодо залучення громадян безпосередньо до процесу прийняття рішень, зокрема, з розподілу бюджетних коштів на реалізацію пріоритетних проектів розвитку міста, у Надвірнянській міській раді минуло року впровадили Громадський бюджет або Бюджет участі у рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ – ІІ), який реалізує Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

бюджет-гром [1]

Завдяки Бюджету участі у м. Надвірна у 2017 р. реалізували 2 проекти, в рамках яких у міському парку встановили тенісні та шахові столи. Цього року в бюджеті міста передбачено кошти – 250 тис. грн. на реалізацію 1 великого (200 тис. грн.) та 1 малого проектів (49900 грн.)

Із 2 лютого 2018 р. відкрито платформу для подачі нових проектів у рамках Бюджету участі, тобто кожен житель нашого міста до 2 березня ц. р. має можливість розробити та подати 2 проекти (малий і великий) на Громадський бюджет на сайт https://nadvirna.pb.org.ua. У разі подання малого проекту необхідно також  подати список з 10 осіб із підписами, які його підтримують, у разі подання великого проекту – список із 25 таких осіб. Після проведення аналізу подані проекти допустять до голосування. Жителі міста зможуть віддати свій голос за проекти з 12 по 30 березня 2018 р.

Звертаємося до громадян, котрі небайдужі до життя свого міста, подавати проекти або голосувати за ті ідеї, які є найпріоритетніші для покращення міста. Пам’ятайте, що головною складовою Вашої участі є ідея, яка може бути реалізована за підтримки міської влади. Подати чи проголосувати за проект Ви можете за посиланням https://nadvirna.pb.org.ua/ або в розділі «Громадський проект» на сайті Надвірнянської міської ради.

Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/02/vidkryto-platformu-dlya-podachi-novyh-proektiv-u-ramkah-byudzhetu-uchasti/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/02/бюджет-гром.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.