- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відомості про суми виплачених доходів – в Електронному кабінеті платника

Posted By Модератор On 23.02.2018 @ 13:59 In Інформує ГУ ДПС в Івано-Франківській області | No Comments

У рамках кампанії декларування доходів громадян і електронного декларування доходів державних службовців для фізосіб в Електронному кабінеті платника функціонують такі сервіси: «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді».

Для цього фізичній особі з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) необхідно в розділі «Подання заяв, запитів для отримання інформації» особистого кабінету створити та направити відповідний запит, який формують фізичні особи-платники податків для отримання інформації про себе. Відомості про суми отриманих доходів і суми сплачених податків в електронному вигляді надають за останні три роки (поквартально), дані за останній звітний період (квартал) – через 60 днів після його закінчення.

«Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді». Фізичні особи у відкритій частині Електронного кабінету платника можуть заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а в розділі «Введення звітності» особистого кабінету з використанням ЕЦП – подати декларацію в електронному вигляді. Детальніше ознайомитись – на офіційному веб-порталі ДФС.

Надвірнянська ОДПІ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/02/vidomosti-pro-sumy-vyplachenyh-dohodiv-v-elektronnomu-kabineti-platnyka/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.