- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вшанували воїнів Афганістану

Posted By Модератор On 23.02.2018 @ 14:14 In Суспільство | No Comments

Минулого четверга, 15 лютого, у Надвірній відбулися поминальні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ із Республіки Афганістан. Участь взяли представники районної та міської влади, ветерани афганської війни, громадськість краю.

афган [1]

Поклавши квіти і лампадки до пам`ятника воїнам-інтернаціоналістам, присутні хвилиною мовчання згадали тих, котрі не повернулися з афганської війни; помолилися за упокій душ померлих.

Голова Надвірнянської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Анатолій Бичковський побажав воїнам-афганцям міцного здоров’я, мирного неба і зазначив, що сьогодні новітні захисники України відстоюють територіальну цілісність рідної держави пліч-о-пліч із ветеранами Афганістану, наголосивши, що єдиним прагненням військових є мир та спокій на землі. Також згадав про загиблих воїнів, котрі героїчно виконали свій громадянський обов’язок.

Голова райдержадміністрації Олександр Кеніз висловив вдячність рідним і побратимам загиблих, побажав їхнім родинам добра, здоров’я, довгих років життя, а найголовніше – миру. Керівник районної виконавчої влади Олександр Кеніз та голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Анатолій Бичковський вручили воїнам-афганцям медалі «За звитягу».

Прозвучали пісенні твори у виконанні Віктора Чудновського, Владислава Янцюка, аматорів Гвіздського сільського будинку культури Аліни Пилип’юк та Вероніки Боднарук.

Наш. кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/02/vshanuvaly-vojiniv-afhanistanu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/02/афган.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.