- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Зміни при нарахуванні податку на доходи фізичних осіб

Posted By Модератор On 09.02.2018 @ 14:08 In Інформує ГУ ДПС в Івано-Франківській області | No Comments

Звертаємо увагу, щo Законом України від 07 грудня 2017 року №2245-VIII, що набрав чинності 1 січня 2018 року, внесено зміни у Податковий кодекс України, зокрема, у частині податку на доходи фізичних осіб.

Змінами доповнено пп. 165.1.35 п. 165.1 ст. 165 Податкового кодексу України, згідно з яким до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включають такі доходи:

- вартість путівок на відпочинок, оздоровлення та лікування, у тому числі на реабілітацію інвалідів, на території України платника податку та/або його дітей віком до 18 років, які надаються йому безоплатно або із знижкою (у розмірі такої знижки) професійною спілкою, до якої зараховуються профспілкові внески платника податку – члена такої професійної спілки, створеної відповідно до законодавства України, або за рахунок коштів відповідного фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування;

-платником податку на прибуток підприємств безоплатно або із знижкою (у розмірі такої знижки) один раз на календарний рік, за умови, що вартість путівки (розмір знижки) не перевищує 5 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня податкового (звітного) року.– вартість путівок на відпочинок, оздоровлення та лікування, у тому числі на реабілітацію інвалідів, на території України платника податку та/або членів його сім’ї першого ступеня споріднення, які надаються його роботодавцем.

Надвірнянська ОДПІ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/02/zminy-pry-narahuvanni-podatku-na-dohody-fizychnyh-osib/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.