- Народна Воля - http://volya.if.ua -

А ви чули про Українську Галицьку Партію?

Posted By Модератор On 02.03.2018 @ 13:29 In Суспільство | No Comments

За 25 років ми бачили десятки партій, але жодна з них не виправдала наших сподівань. Нам легко зрозуміти волонтерів, котрі допомагають армії. Ми поважаємо військових, які воюють на Сході. Ми підтримуємо благодійні фонди, які допомагають хворим дітям. Але чи може бути щось таке у політиці: правдиве і безкорисливе? Давайте познайомимося з командою, яка є саме такою. Згодом ви самі зможете переконатися у цьому, а поки просто подивіться, чим же така особлива Українська Галицька Партія.

Команда-УГП [1]

5 причин довіряти Українській Галицькій Партії

1. Партія нових і чесних людей

Якщо хтось із ваших знайомих знає когось із Галицької Партії, то вони підтвердять – тут зібралися надзвичайно порядні люди. Нові і чесні. Так їх називають. Чому нові? Бо ніколи не були в політиці і не займали високих посад. Чому чесні? За цими людьми немає шлейфів скандалів, чуток чи сумнівних справ. Багато серед них – пластунів, багато активістів із громадського сектору, є підприємці, юристи, науковці. І всі вони вирізняються такою рідкісною для політики рисою – чесністю.

2. Партія, яка має план дій

Більшість партій займаються політикою на площах та в телевізійних ефірах. Усі їхні слова – суцільний популізм. «Зменшимо тарифи! Підвищимо пенсії! Дамо роботу!». Так найлегше здобувати рейтинги. Українська Галицька Партія йде іншим шляхом. Тут організовують експертні групи у всіх ключових сферах: економіці, освіті, системі влади та інших. Ці експертні групи детально вивчають ситуацію у кожній галузі, розробляють плани дій для вирішення існуючих проблем та бачення на майбутнє. Зокрема, партія вже запропонувала реформу дошкільної освіти, покрокову інструкцію щодо вирішення проблеми теплопостачання і пасажирських перевезень у містах. Зараз експерти працюють над темою ОТГ, організовують «круглі столи» та обговорення, бо саме ця тема викликає багато запитань у громадах.

3. Партія без олігарха

Політика – недешева справа. Офіси, заходи, газети, буклети – на все потрібні гроші. Де їх беруть політики? Найчастіше – у різних олігархів, які хочуть мати кишенькових депутатів. У Галицькій партії ситуація інша. Тут не беруть гроші від олігархів. Мають підтримку місцевого бізнесу. Мова йде про різні підприємства, які працюють у Галичині. Для чого підприємцям підтримувати партію? Є серед них патріоти, які вірять, що можна змінити країну, але треба мати вплив на рішення. Це можливо лише через політику.

4. Галицька модель для України

Тут зібралися люди, які, насамперед, є патріотами своєї країни. Тому партія називається Українською. Вони не бачать жодних інших варіантів майбутнього України, крім цілісної неподільної та єдиної держави. Чому Галицька? Усі думають, що мова йде про Галичину як регіон. Але насправді це не так. Партія хоче поширювати і пропагувати галицькі цінності в усій країні. Партійці бачать Галичину як модель, яка нестиме Україні справді українські та європейські цінності.

5. Партія, відкрита для тебе

Серед нас є чимало людей, які можуть значно більше, ніж роблять. Вони живуть у форматі «дім-робота», хоча всередині себе відчувають енергію, яка здатна зробити дуже багато. Для міста. Для країни. Але з ким, де і як? Галицька Партія відкрита для людей, які не хочуть закривати очі на посередність. Для людей, котрі не можуть мовчати, коли бачать несправедливість. Для людей, які готові взяти на себе частинку відповідальності і змінити свій двір, свій район, своє місто і країну. Для людей, які хочуть, щоб Україна була українською і європейською.

P. S. У Надвірнянському районі діє осередок Української Галицької Партії. Якщо вам цікаво дізнатися більше, приєднатися чи співпрацювати – запрошуємо! Телефонуйте: 098-367-58-43.

Віктор ГНАТІВ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/03/a-vy-chuly-pro-ukrajinsku-halytsku-partiyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/03/Команда-УГП.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.