- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ідеї громади за кошти міського бюджету

Posted By Модератор On 16.03.2018 @ 14:28 In Громадськість,Конкурси-Проекти-Форуми | No Comments

Розпочато голосування за проекти у рамках Бюджету участі.

Кожен бажаючий житель міста Надвірна міг розробити та подати проект, пов’язаний з покращенням  життя у місті. Цього року подано 11 проектів (6 великих та 5 малих) у 6 категоріях  і за результатами розгляду профільного виконавчого органу всі допущені до голосування, а саме: назва проекту – встановлення громадських вбиралень (модульного типу) в міському парку та зоні відпочинку (категорія проекту – комунальне господарство, бюджет – 198700 грн.); влаштування системи водопостачання на вул. Молодіжна (комунальне господарство, 194754 грн.); заходи із організації безпеки дорожнього руху на зупинці Соборна-Комарова (дорожнє господарство, 190000 грн.); здорова дитина – здорова нація (придбання медичного обладнання для Надвірнянської дитячої лікарні – кисневого концентратора та монітора пацієнта (охорона здоров’я, 200000 грн.); замок Краснодвір – дослідження, проектування та туристичне використання (інше, 187440 грн.); відновлення тротуару на перехресті вулиць Грушевського-М.Черемшини (дорожнє господарство, 186040 грн.); відновлення фонтану в центральній частині міського парку ім. І. Франка (інше, 49900 грн.); точний діагноз – успішне лікування (придбання медичного обладнання для Надвірнянської ЦРЛ – коагулометра для профілактики інсультів та інфарктів) (охорона здоров’я, 49900 грн.); дизайн-код: культурна трансформація майдану Шевченка (впорядкування зовнішньої реклами в м.Надвірна) (культура, 49900 грн.); встановлення дитячого майданчика в міській зоні відпочинку ім. Н. Яремчука (інше, 49500 грн.); стрітбол – у кожен двір (встановлення баскетбольних щитів) (спорт, 49000 грн.).

Голосування за проекти триватиме до 30 березня 2018 року. Кожен житель м.Надвірна зможе віддати по одному голосу за великий (до 200 000 грн.) та малий (до 49 900 грн.) проект через ЕЦП (електронно-цифровий підпис), систему Bank ID або через e-mail, долучивши скан-копію документа, який підтверджує реєстрацію особи у місті Надвірна,  у рубриці «Громадський проект» на сайті Надвірнянської міської ради або за посиланням https://nadvirna.pb.org.ua. За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 2-64-88 або пишіть на електронну адресу nadvirna_mr@ukr.net

Два проекти (1 великий і 1 малий), які наберуть найбільше голосів, будуть цього року реалізовані Надвірнянською міською радою за кошти міського бюджету.

Не будьте байдужими, підтримайте ту ідею, яка змінить життя в місті на краще!

Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/03/ideji-hromady-za-koshty-miskoho-byudzhetu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.