- Народна Воля - http://volya.if.ua -

ХХ сесія районної ради

Posted By Модератор On 22.06.2018 @ 14:50 In У районній раді | No Comments

Вона відбулася під орудою голови районної ради Івана Гурмака учора, 21 червня ц. р. Депутати й учасники сесійного засідання вшанували хвилиною мовчання пам`ять загиблих вояків Карпатської Січі та борців, котрі відстоювали волю і незалежність України у боротьбі з російсько-московським агресором, боролись за відновлення української державності, Акт про яку проголосили у Львові 30 червня 1941 року.

Голова районної ради представив новопризначених заступника голови районної держадміністрації Ярослава Гундяка, начальника управління фінансів РДА Лесю Свідрак, керівника Центру надання адмінпослуг Мар`яну Мацько, в. о. Надвірнянського районного військового комісара Володимира Козака та начальника штабу батальйону територіальної оборони Миколу Кернеса, а також привітав з днем народження депутатів, керівників органів місцевого самоврядування, організацій та установ, які народилися у червні. Голова районної ради Іван Гурмак, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук, керівник апарату РДА Микола Кравчук з нагоди Дня державної служби і 100-річчя запровадження державної служби в Україні та за високий професіоналізм, сумлінну працю вручили Почесну відзнаку «За заслуги перед Надвірнянщиною» ветеранам державної служби Василеві Томину, Лесі Свідрак, Вікторові Рахінському, Степанові Дричаку. Держслужбовець Світлана Угринчук відзначена Почесною грамотою Івано-Франківської облдержадміністрації. Подяки голови районної ради удостоєні держслужбовці Надія Мрічко, Романія Стецюк, Надія Головінська, Мар`яна Мацько, Мар`яна Ткачук, а також Олена Пиндзин (керівник міського осередку «Пласт»), Почесний донор України Галина Глодан. Велика група відповідальних працівників відділів та управлінь райдержадміністрації, управління державної фіскальної служби і державної казначейської служби у районі, Пенсійного фонду,  управління соцзахисту населення та відділу культури РДА нагороджені грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради.

За допомогу і сприяння у проведенні обласного пластунського «Свята весни» у Надвірній подяками від «Пласту» відзначені Надвірнянські міська і районна ради, райдержадміністрація, райвідділи ДСНС і поліції, культури та освіти, центральна районна лікарня, ДП «Надвірнянський лісгосп». Сесія обговорила понад два десятки питань. Серед них: звіт голови РДА про виконання районного бюджету за І квартал 2018 р. та про внесення змін до рішення про районний бюджет на 2018 рік; про поводження з твердими побутовими відходами; про створення комунального підприємства «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» Надвірнянської районної ради; про хід підготовки бюджетних установ району до опалювального району 2018-2019 років та інші. Прийнято ряд звернень сесії до вищих владних структур та заслухано депутатські запити і звернення.

Детальніше про перебіг сесії – у наступному числі.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/06/hh-sesiya-rajonnoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.