- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Країна дитинства – найщасливіша

Posted By Модератор On 08.06.2018 @ 13:52 In Світ дитинства | No Comments

У перший день літа на майдані Шевченка у Надвірній відзначили Міжнародний День захисту дітей. Свято розпочалося концертною програмою за участі колективів районного центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді , а завершилося «Святом танцю» районного будинку культури.

Під час святкування діти змогли взяти участь в майстер-класах, художньому флеш-мобі та спробувати свої сили у виборі професій «Містечко професій», організованими для них районним центром дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді, художньою школою, відділом освіти РДА та районним центром зайнятості. Протягом святкування малеча району вдосталь поласувала морозивом та солодкою водою. Привітали їх голова районної ради Іван Гурмак, заступник Надвірнянського міського голови Василь Василенко,керівник апарату Микола Кравчук і начальник служби у справах дітей РДА Марія Сметанюк.

Надвірнянська районна державна адміністрація та служба у справах дітей РДА висловлюють щиру подяку за надання добродійної допомоги (морозива) торговій марці «Рудь», а також приватному підприємцю Ілоні Дем’янчук та всім, котрі долучилися до організації свята.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/06/krajina-dytynstva-najschaslyvisha/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.