- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Обнадійлива вулиця Соборна для новоселів у Надвірній

Posted By Модератор On 22.06.2018 @ 15:25 In Новини | No Comments

Наступного тижня у четвер, 28 червня, з нагоди 22-ї річниці Конституції України у Надвірній урочисто відкриють і здадуть в експлуатацію новоспоруджений житловий будинок із торговими приміщеннями на вул. Мазепи, 32.

На вулиці Соборна № 8-12 у нашому райцентрі планується спорудження сучасного дев`ятиповерхового 96-квартирного житлового будинку з великими торговельними площами.

буд1 [1]

Чим цей новоспоруджений будинок  на вул. Мазепи, 32 та майбутня новобудова на вул. Соборна, 8-12 зацікавили і зацікавлять новоселів та надвірнянців?

Ансамбль Надвірної – житлово-побутовий, комфортний, живописний і життєзручний та вигідний – як міста, як ра­йонного центру, котрий у ряді категорій і визначень нічим не поступається у наші дні європейським містам аналогічного розряду – вже у нинішньому червні поповниться на вул. Мазепи (навпроти адмінбудівлі міської ради) новим сучасним житловим будинком № 32 на 44 квартири із закладами торгівлі загальною площею 3,5 тисячі квадратних метрів. Замовник цього важливого соціального об`єкта – ТОВ «Інвестбудсервіс» (директор Роман Дунець), виконавець робіт – ТОВ «Смарагд Прикарпаття».

Роман Дунець розповідає:

– Збудували цей будинок і благоустроїли навколишню територію за не­повних два останніх роки. Чим він приваблює і приваблюватиме новоселів?

Передусім, тим, що при його спорудженні використали віконні та балконні системи, виготовлені з німецької фурнітури 5-ти камерного профілю із застосуванням енергозберігаючої технології. Виконано штукатурні роботи виключно з натурального вапна виробництва будівельної компанії “Смарагд”. Покрівля із якісної багатошарової металочерепиці. У зовнішньому утепленні використали 10-сантиметрові пінополістирольні плити. Залитий термозберігаючий термопояс. Для зручностей мешканців служитимуть сучасні ліфти з імпортних комплектуючих. Ексклюзивна декорація приміщень загального користування і довговічне зовнішнє оздоблення декоративною штукатуркою «короїд» лише сприятимуть комфортному проживанню мешканців будинку.

Забудівник в особі будівельників на чолі з виконробом Андрієм Каралашем із ТОВ «Смарагд Прикарпаття» подбав і виконав значний обсяг робіт щодо належного облаштування прибудинкової території, впорядкувавши тротуар тощо. Проведені також необхідні роботи з водовідведення для цього нового та сусідніх приватних житлових будинків. Передбачено перед початком введення в експлуатацію будинку провести збори його мешканців для створення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), котрому забудівник передасть на баланс сам об`єкт.

Слово новосела

Наталія Тананко:

– Живу у ці дні із сім`єю у приємному передчутті новосілля, яке завітає у нашу родину. Різне доводиться чути у нашій державі про забудівників та їх клієнтів. А я у Надвірній лише сподіваюся, як і майже чотири десятки новоселів у новому будинку №32 на вул. Мазепи, що отримаємо радість від зручного житла, для спорудження якого забудівник ТОВ «Смарагд Прикарпаття» застосував сучасні теплоізоляційні матеріали та заклав основу для зручного побуту у наших нових комфортних помешканнях.

Слово новосела

Василь Чоповий:

– У кожної людини є свої сімейні і родинні злети, радості, приємності. Моя сім`я цього всього очікує від вручення ключів від новоспорудженої квартири у будинку №32 на вул. Мазепи у Надвірній. Бачив і переконувався неодноразово, що забудівник ТОВ «Смарагд Прикарпаття» старається для нас, новоселів, і ми лише відчуватимемо задоволення і родинний затишок у придбаній новій комфортній квартирі.

***

За період діяльності ТОВ «Смарагд Прикарпаття» у центрі Надвірної споруджено готель «Смарагд Прикарпаття», який може одночасно прийняти чотири десятки клієнтів, працює також сучасний ресторан. Їх послугами, крім краян і гостей нашого міста, нерідко користуються іноземні туристи й делегації.

На вул. М. Черемшини, 2 (мікрорайон на вул. Руднєва) до послуг споживачів уже декілька років діє сучасний супермаркет з реалізації будівельних матеріалів широкого асортименту з торговою площею 4000 кв. метрів і з великою базою торгових складів для зберігання і продажу будівельних матеріалів.

Та, певно, найцікавіше для краян і гостей нашого міста: яке найближче майбутнє у ТОВ «Смарагд Прикарпаття»?

смараг1 [2]

Розповідає директор торгового дому «Смарагд» Євген Цибулько:

– Уже закінчується процес отримання дозвільних документів на спорудження сучасного 9-поверхового 96-квартирного житлового будинку з великими торговельними приміщеннями загальною торговельною площею 800 кв. метрів на вул. Соборна, 8-12 у Надвірній. Площа під забудову – 0,52 гектара. Плановий початок будівництва – 2018 рік, планова здача в експлуатацію – І квартал 2020 року.

Чим він буде відрізнятися від досі зведених житлових будинків? Передусім, майбутнім його новоселам припаде до душі покращене планування квартир. Скажімо, однокімнатна квартира із великою кухнею складатиме 45 кв. метрів.; двокімнатна – 70 кв. м; трикімнатна – 90,8 кв. м. Характерною особливістю цих квартир є студія-кухня, тобто кухня поєднана з їдальнею спільною площею 30-35 кв. м.

Навколо будинку спорудять майданчики дитячі та для відпочинку дорослих, а також три майданчики для стоянки автотранспорту, передбачений і майданчик для вигулювання собак. Облаштують тут тротуарну частину вул. Січових Стрільців до вул. Стефаника.

У зв`язку з тим, що згаданий мікрорайон досі перебуває без мережі водовідведення, то проектом передбачено будівництво нової мережі водовідведення з підпорною насосною. До неї, зокрема, зможуть під`єднатися жителі вулиці Стефаника. Передбачено також для тутешніх мешканців і розширення можливостей водопостачання, електропостачання (спорудять нову електропідстанцію) і газопостачання. Тобто, жителям нового і навколишніх будинків згаданого мікрорайону нема чого переживати, бо вони отримають значно покращені житлово-побутові умови.

***

До відома майбутніх новоселів

Для продажу квартир у будинку на вул. Соборна № 8-12 у Надвірній, спорудження якого розпочнеться незабаром, працює новостворений торговий дім «Смарагд» за адресою: м. Надвірна, вул. Чорновола, 11 (готель «Смарагд»). Телефон для довідок: 050-514-00-17.

Запрошуємо до співпраці!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/06/obnadijlyva-vulytsya-soborna-dlya-novoseliv-u-nadvirnij/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/06/буд1.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/06/смараг1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.