- Народна Воля - http://volya.if.ua -

14 серпня – громадські слухання у Надвірнянській міській раді

Posted By Модератор On 13.07.2018 @ 12:35 In У міській раді | No Comments

Надвірнянська міська рада запрошує на громадські слухання для обговорення проекту регуляторного акта «Про затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Надвірна збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства».

Громадські слухання щодо обговорення проекту рішення «Про затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м.Надвірна збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства» відбудуться у залі засідань міської ради о 15-й год. 14 серпня 2018 р.

Додаткову інформацію щодо громадських слухань проекту рішення та щодо подання зауважень і пропозицій можна отримати за адресою: вул. Мазепи, 29, м. Надвірна, Надвірнянська міська рада, приймальня, або за тел.: (03475) 2-30-24, 2-20-82.

Повний текст проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Надвірна збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства» та аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акта опубліковано на веб-сайті Надвірнянської міської ради nadvirnamr.gov.ua.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/14-serpnya-hromadski-sluhannya-u-nadvirnyanskij-miskij-radi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.