- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Кубок «Олімпійські надії» – у ланчинців

Posted By Модератор On 13.07.2018 @ 12:21 In Спорт | No Comments

Протягом двох днів у Надвірній проходили змагання з міні-футболу на кубок «Олімпійські надії» серед дитячих команд Надвірнянського району (вік учасників не старше 15 років).

Подібні змагання завжди відбуваються на літніх канікулах, а організаторами практично постійно є районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та охоронна фірма «Січ» (директор Володимир Нагорний). Належну підтримку надає і міський голова Зіновій Андрійович.

Участь у змаганнях взяли 6 команд, розподілених за жеребкуванням на дві групи, де змагалися за коловою системою задля визначення півфіналістів. З першої групи до півфіналу вийшли команди «Делятина» та «Надвірної», які були сильнішими за ще одну делятинську команду «Скала». У другій групі впевнено передували надвірнянський «Олімп» та «Ланчин», які випередили делятинський «Прут».

У першій півфінальній грі «Олімп» впевнено переміг із рахунком 4:2 «Надвірну», а в другому – «Ланчин» переграв «Делятин». У грі за третє місце гравці забили багато голів, а перемогла делятинська команда. А у фінальній грі ланчинці впевнено декласували олімпійців – 6:2.

Головний суддя змагань Віктор Татаренко та суддя Євген Котик за зайняте четверте місце грамотами нагородили команду «Надвірної» (капітан Максим Вітвіцький). Бронзові медалі та дипломи здобули гравці «Делятина» (Назар Пендорак). Фіналісти змагань – колектив «Олімп» (Володимир Дем’янчук) отримав срібні медалі і дипломи. А переможцям – міні-футболістам із «Ланчина» (Остап Сенчук) дісталися головні призи – кубок «Олімпійські надії», футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Кращими гравцями у чотирьох номінаціях стали: воротар – Євген Іванів («Олімп»), захисник – Ілля Декрет («Надвірна»), нападник – Олександр Тарновецький («Делятин») і кращий гравець турніру – Євген Данилюк («Ланчин»). Вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив ветеран надвірнянського футболу Роман Максим’юк.

На черзі наступні змагання – розіграш кубка «Краєвид Карпат» та «Дзвони пам’яті» на спомин про загиблих в АТО. 28 липня, у День відзначення 1030-річчя Хрещення Руси-України, проведуть відкриту першість міста Надвірна для команд молодіжної вікової групи, яку традиційно патронує Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, інформує районна федерація міні-футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/kubok-olimpijski-nadiji-u-lanchyntsiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.