- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянський РЕМ увійде у філію АТ «Прикарпаттяобленерго» – «Південна»

Posted By Модератор On 20.07.2018 @ 18:56 In Новини | No Comments

В акціонерному товаристві «Прикарпаттяобленерго» тривають реорганізаційні зміни на вимогу Закону України «Про ринок електричної енергії», який прийнятий 11 червня 2017 р. Цим законом передбачено впровадження з 1 липня 2019 року нової моделі ринку електроенергії.

Реорганізація ринку енергопостачання передбачає поділ усіх обленерго на окремі організаційні структури, одна з яких займатиметься передачею електроенергії та підключенням нових споживачів, інша – продажем електроенергії споживачам. Ринок стане конкурентним, а обленерго втратять своє монопольне становище.

Наступник крок – об`єднання філій, метою чого є підвищення ефективності управління компанією за рахунок укрупнення адміністративних функцій керівника філії, що позитивно вплине на ефективність управління, на покращення результативності бізнес-процесів, експлуатацію і технічне обслуговування мереж, на надійність та ефективність системи передачі електроенергії. Із 17-и функціонуючих сформують 7 філій.

Із 2 липня по-новому функціонують філії «Західна» (на базі Калуського РЕМ) та «Північна» (на базі Галицького РЕМ).

Як поінформував начальник філії Надвірнянський РЕМ АТ «Прикарпаттяобленерго» Дмитро Буняк, із 1 листопада ц. р. у новому форматі запрацює філія АТ «Прикарпаттяобленерго» – «Південна», яка об`єднає Надвірнянський РЕМ, Богородчанський РЕМ та Яремчанський РЕМ (центральний офіс «Південної» філії знаходитиметься у приміщенні Надвірнянського РЕМ).

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/nadvirnyanskyj-rem-uvijde-u-filiyu-at-prykarpattyaoblenerho-pivdenna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.