- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Сезон завершено, найкращі команди пошановано

Posted By Модератор On 13.07.2018 @ 12:23 In Спорт | No Comments

У результаті запеклих футбольних баталій визначили переможців та призерів чемпіонату району із футболу у І та ІІ лізі.

У ІІ лізі як дорослим, так і юнацьким складом, тріумфували «Горгани» із Зеленої. Другими серед дорослих фінішували «Колос» (Парище), третіми – «Скеля» (Пнів); в юнаків: срібні нагороди – у пнівчан, а бронза дісталася «Пруту» із Саджавки. У загальнокомплексному заліку колективи розташувалися так: 1 – «Горгани», 2 – «Скеля»; 3 – «Прут».

А в першій лізі серед дорослих найсильнішим виявився «Перерісль», другий – «Лістер» (Лісна Тарновиця), третя – «Олімпія» (Камінне), в юнаків – «Ланчин», «Бистриця» (Пасічна) і «Нива» (Гаврилівка). А в загальному заліку: 1 – «Ланчин», 2 – «Перерісль» і 3 – «Лістер».

***

У неділю, 15 липня, о 12-й годині стартує поперед­ній етап розіграшу кубка з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Змагатимуться 14 футбольних колективів у 4-х групах. Матчі відбуватимуться на полях команд, які вказані першими. У І групі – «Ланчин», «Добротів», «Красна», «Страгора» (Стримба), у ІІ – «Колос» (Парище), «Лістер» (Лісна Тарновиця), «Нива» (Гаврилівка), у ІІІ – «Арсенал» (Тисменичани), «Волосів», «Сокіл» (Фитьків), у IV –  «Скеля» (Пнів), «Горгани» (Зелена), «Темп» (Молодків) і Бескид U-18 (Надвірна).

Вл. інф.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/sezon-zaversheno-najkraschi-komandy-poshanovano/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.