- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шкільні автобуси – для Пнів`я і Делятина

Posted By Модератор On 20.07.2018 @ 18:59 In Новини | No Comments

Минулого тижня обласна державна адміністрація урочисто вручила шкільні автобуси. Зокрема, по одному автобусу передано Пнівській ЗОШ І-ІІІ ст. і навчальним закладам Делятинської селищної ради ОТГ. Вартість одного – 1 млн. 836 тис. грн.

Голова райдержадміністрації Олександр Кеніз та депутати обласної ради Руслан Осташук і Василь Сенатович, а також начальник відділу освіти РДА, депутат районної ради Степан Северилов взяли участь у цьому урочистому заході. Усі автобуси вітчизняного виробництва. За словами голови облдержадміністрації Олега Гончарука, 17 таких же автобусів отримають сім районів і п’ять ОТГ нашої області.

За інформацією департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, зараз в області понад 13 тисяч учнів і близько трьох тисяч педагогічних працівників проживають за межею пішохідної доступності та потребують підвезення до місця навчання і додому.

За словами начальника відділу освіти РДА Степана Северилова, у Надвірнянському районі є потреба підвезення двох десятків школярів у с. Бистриця та 35 – у с. Красна. Два шкільні автобуси у с. Зелена необхідно замінити на нові.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/shkilni-avtobusy-dlya-pnivya-i-delyatyna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.