- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Вивчай німецьку – цікаво та сучасно»

Posted By Модератор On 06.07.2018 @ 13:29 In Суспільство | No Comments

Із вересня  2017 року в Україні проходить Рік німецької мови під гаслом «Зроби наступний крок». Для багатьох молодих людей німецька мова – міст до серця Європи та шлях до професійного успіху.

Завдяки знанням німецької мови молодь може отримати вищу освіту в Німеччині, розширити свої перспективи у кар‘єрному розвитку. Адже більшість найвідоміших інноваційних компаній розташовані саме у Німеччині. Така тема зустрічі за «круглим столом» – у Гаврилівській бібліотеці. Ганна Коваль розповіла про німецьку мову, як одну з найпоширеніших і популярних мов у Європі і цілому світі. Завідувачка Марія Мельник наголосила, що вивчення німецької культури, знайомство із творчістю німецьких письменників, митців допоможе краще пізнати Німеччину.

Бібліопікнік на природі

Маленькі й активні користувачі Гаврилівської бібліотеки разом із її завідувачем Марією Мельник днями вибрались на природу: читати казки, оповідання, побігати за м’ячем, погратись у різні ігри «Попади в капелюх», «Зомбі», «Стрибання в мішку», «Королю, королю чи буде війна» та «Мумія».

Гра «Зомбі» – виходять по двоє, стають поруч. По парах руки зв’язують, а вільними руками, тобто один лівою, а інший правою рукою, повинні загорнути приготований заздалегідь згорток, обв’язати його стрічкою і зав’язати на бантик. Таке спілкування з природою допомагає відпочити, розслабитися, набратися сил, змужніти.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/07/vyvchaj-nimetsku-tsikavo-ta-suchasno/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.