- Народна Воля - http://volya.if.ua -

План повернення Донбасу та відновлення миру

Posted By Модератор On 03.08.2018 @ 13:32 In Депутати за роботою | No Comments

Війну в Україні можна зупинити і повернути окуповані території лише тоді, коли президент матиме внутрішню довіру українців та буде зрозумілим для західних партнерів. Народний депутат України Юрій Дерев’янко пропонує абсолютно чіткий і зрозумілий план, як перемогти та повернути Донбас і Крим. Це стане можливим через 3-5 років після дії на цих територіях спільного фінансового плану країн-учасниць Будапештського меморандуму та країн, які запровадили санкції проти РФ.

«Ми маємо дуже слабку, корумповану владу, яка втратила довіру не тільки в Україні, але й підтримку за кордоном. Після обрання нової влади, яка матиме довіру всередині країни та на міжнародному рівні, необхідно пропонувати Сторонам Будапештського меморандуму (крім Росії – країни агресора), а також країнам, які запровадили проти агресора санкції, сформувати фінансовий план відновлення окупованих та зруйнованих територій в Україні. А його адміністрування передати тимчасовій міжнародній адміністрації», – пропонує політик.

Юрій Дерев’янко зазначає, що сьогодні США та країни ЄС зазнають величезних збитків через санкції проти Російської Федерації, тому вони зацікавлені у створенні такої адміністрації.

«Цей фінансовий план буде реалізовувати цивільна адміністрація. А саме, здійснюватиме управління міжнародними та місцевими фінансами на певний перехідний період і забезпечуватиме життєдіяльність цих територій. Військова місія повинна забезпечувати конт­роль над зовнішнім кордоном між Україною й агресором, а також утримання лінії зіткнення. Поліцейська місія відповідатиме за безпеку і правопорядок на окупованих територіях, вона забезпечуватиме права людини за міжнародними стандартами», – пояснює модель перетворення Дерев’янко.

Поряд із цим, переконаний нардеп, має відбуватися зміцнення української професійної армії та формування резервної армії.

«І через 3-5 років, коли під наглядом наших міжнародних партнерів, ми зможемо забезпечити повне припинення вогню та відновлення інфраструктури на окупованих територіях, можна порушувати питання про місцеві вибори», – пропонує Юрій Дерев’янко.

Нагадаємо, Юрій Дере­в’янко заявив, що має намір балотуватись на виборах президента України у 2019 році. Його президентська програма складається з чотирьох частин: неоекономіка, цифрова держава, пряма демократія, безпека й оборона. Більше про нові кроки України – на сайті нардепа derevyanko.org, інформує прес-служба Народного депутата України Юрія Дерев`янка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/08/plan-povernennya-donbasu-ta-vidnovlennya-myru/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.