- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Перші кроки Нової української школи

Posted By Модератор On 07.09.2018 @ 10:56 In Освіта | No Comments

Надвірнянщина, як і вся Україна, реалізовує концепцію Нової української школи (НУШ). Вона стосується тільки першокласників, адже саме для них запроваджений інтегрований навчальний курс «Я досліджую світ».

дзвіночок [1]

Про перші вересневі кроки у перших класах нашого району розповіла для наших читачів методист інформаційно-методичного центру відділу освіти РДА Любов Лисак. Зокрема, зазначила, що у 25 закладах загальної середньої освіти для навчання першачків використовують програму НУШ-2 за редакцією Романа Шаяна. Кожен тиждень для них – тематичний. Тема першого навчального тижня «Я – школяр», а наступного – «Мій – наш клас». Кожен день для маленьких школяриків розпочинається із ранкових зустрічей, які плавно переходять в інтегровані уроки.

школа [2]

Першовересневі святкові фрагменти у Надвірнянській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, які зафіксував Михайло ЛУКАЧ.

Із методичними матеріалами особливих проблем не виникає. Із дня на день очікують підручників і «Лего», а конструкторами «6 цеглинок» забезпечені. Чотирнадцять закладів загальної середньої освіти уже отримали оргтехніку. Не всі юні здобувачі освіти сидять за новими партами. Частину їх привезли 5 вересня. Решта – на підході. Невдовзі усі 56 перших класів району повинні відчути позитив від освітянської реформи.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/09/pershi-kroky-novoji-ukrajinskoji-shkoly/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/09/дзвіночок.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/09/школа.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.