- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Потреба – відремонтувати міст через Бистрицю

Posted By Модератор On 28.09.2018 @ 12:52 In Депутати за роботою | No Comments

Один із лідерів РНС, кандидат у Президенти України, народний депутат України Юрій Дерев’янко звернувся із запитом до голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука, в якому просить сприяти ремонту мосту через річку Бистриця Надвірнянська на дорозі Битків-Білозорина та укріпити береги річки біля мосту.

До нього звернулися Битківський селищний голова та Пнівський сільський голова щодо необхідності ремонту мосту через річку Бистриця Надвірнянська на дорозі загального користування місцевого значення Битків-Білозорина С 090906 та робіт з укріплення берегів річки біля вказаного мосту. За інформацією заявників, цей міст потребує негайного ремонту, оскільки наявні вибоїни на проїзній частині та значні пошкодження на його з’єднувальних конструкціях.

«Крім того, внаслідок зміни русла річки Бистриця Надвірнянська, значна частина опор мосту постійно піддається дії води і, як наслідок, опори пошкоджуються. На сьогодні уже кілька габіонів розірвані. Вказані пошкодження можуть нести загрозу виникнення дорожньо-транспортних пригод та настання нещасних випадків», – підкреслив Дерев’янко. – Після проливних дощів, які випали у Надвірнянському районі 23-24 липня 2018 року, рівень води у річці Бистриця Надвірнянська значно підвищився, у результаті чого обвалилася значна частина берега річки біля вказаного мосту».

«Дана ситуація може призвести до катастрофічної ситуації, коли два населених пункти – частина села Пнів та повністю селище Битків залишаться без транспортного сполучення з іншими населеними пунктами, оскільки згадана дорога, яка пролягає через вказаний міст, є єдиною транспортною артерією до інших населених пунктів, тому можливості об’їзду цього моста іншою дорогою немає», – підкреслив політик.

Нардеп просить голову ОДА Олега Гончарука вжити всіх необхідних заходів щодо ремонту моста через річку Бистриця у вказаному місці, а також обстежити міст з метою визначення переліку та об’ємів робіт щодо його відновлення та виділити кошти для згаданих робіт з обласного бюджету Івано-Франківської області, інформує прес-служба народного депутата України Юрія Дерев’янка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/09/potreba-vidremontuvaty-mist-cherez-bystrytsyu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.