- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Розіграш кубка з міні-футболу, присвяченого Дню міста Надвірна

Posted By Модератор On 21.09.2018 @ 10:39 In Спорт | No Comments

Минулий тиждень порадував прихильників міні-футболу Надвірнянщини розіграшем кубка «Карпатська осінь» серед юнацьких команд Надвірнянського району, який традиційно присвячується Дню міста Надвірна.

Турнір організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) під патронатом Надвірнянської міської ради в особі міського голови Зіновія Андрійовича.

6 команд змагались між собою за коловою системою з метою визначення трьох команд, які і розіграли між собою кубок «Карпатська осінь». Основними претендентами на перемогу були дві надвірнянські команди – «Торнадо» та ФК «Індія» і команда ФК «Ланчин».

Спочатку між собою зустрілися дві надвірнянські команди. Перший тайм завершився в нічию – 1:1. А вже після перерви гравці «Торнадо» почали активніше пресингувати своїх суперників, більше бити по воротах, що і принесло кінцевий результат – 5:1 на користь «Торнадо».

Опісля зустрілися ФК «Ланчин» та ФК «Індія». Першими рахунок відкрили гравці команди ФК «Індія», але досить швидко їх суперники рахунок зрівняли, а потім і вийшли вперед – 2:1 на користь ФК «Ланчин» і команди ідуть на перерву. Після перерви надвірнянці змогли зрівняти рахунок. Нічия 2:2 і все ще попереду. Проте гравці з Ланчина змогли таки забити переможний гол – 3:2 і гра завершена.

І ось вирішальна фінальна гра: і у «Торнадо», і у ФК «Ланчин» по 3 очки і лише краща різниця забитих і пропущених м’ячів дає перевагу «Торнадо» у випадку, якщо гра завершиться внічию. Але саме у цій грі «Торнадо» показало, що вони таки найсильніші на цей момент – впевнена перемога з рахунком 3:0 і «Торнадо» стає володарем кубка «Карпатська осінь».

Переможців нагороджували Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та головний суддя змагань Віктор Татаренко. За зайняте третє місце медалі та грамоти отримали гравці команди ФК «Індія» (капітан Олег Гоцуляк), срібні медалі та дипломи у гравців команди ФК «Ланчин» (капітан Євген Данилюк), а всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи у команди «Торнадо» з Надвірної (капітан Денис Максим’юк).

У складі переможців виступили: воротарі Любомир Максим’юк та Олексій Скрипник, польові гравці Святослав Глухий, Валентин Туєшин, Олександр Бойко, Олег Бурлака, Максим Андрусяк, Максим Вітвіцький та Денис Максим’юк. Кращі гравці кубка «Карпатська осінь»: воротар Любомир Максим’юк («Торнадо»), захисник Остап Сенчук (ФК «Ланчин»), нападник Олег Гоцуляк (ФК «Індія»), бомбардир Денис Максим’юк («Торнадо»), самий технічний гравець Святослав Глухий («Торнадо») та кращий гравець турніру Валентин Туєшин («Торнадо»). Всі отримали призи та дипломи від Надвірнянської міської ради. Обрали і символічну збірну турніру, до якої увійшли воротар Олексій Скрипник («Торнадо»), захисники Олександр Бойко («Торнадо») та Максим Андрусяк («Торнадо»), нападники Любомир Гресько (ФК «Ланчин») та Денис Креховецький (ФК «Індія»).

Організатори змагань висловили подяку: директору ТРК «Надвірна» Богдану Климковецькому, якому міський голова Зіновій Андрійович вручив пам’ятний подарунок від Надвірнянської міської ради, а також редактору газети «Народна Воля» Івану Гриджуку та адміністратору інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини» Олександру Тищенку. Окрему подяку адресували Ларисі Іроденко та Анатолію Косовану – директору ПП «Полікрок» .

У суботу, 22 вересня – розіграш кубка «Осінній зорепад» – беруть участь команди «Олімп», «Торнадо» та ФК «Індія» з Надвірної та команди із сіл: Стримба, Волосів, Гаврилівка. Також планують запросити команди з Делятина та Ланчина. Турнір проведуть за один день, інформує прес-служба районної федерації міні-футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/09/rozihrash-kubka-z-mini-futbolu-prysvyachenoho-dnyu-mista-nadvirna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.