- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Івано-Франківська та Кіровоградська обласні ради підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю

Posted By Модератор On 12.10.2018 @ 12:21 In В обласній раді | No Comments

В обласній раді відбулося спільне засідання комісій Івано-Франківської і Кіровоградської обласних рад з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Участь у роботі спільного засідання взяли також голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Перед початком засідання депутатських комісій керівники вищих представницьких органів влади Прикарпаття та Кіровоградщини підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Івано-Франківською обласною радою та Кіровоградською обласною радою. Документом передбачено створення сприятливих умов для розвитку співробітництва у соціально-економічній та гуманітарній сферах.

За активну участь у процесах українського державотворення, збереження історичних зв’язків і налагодження тісної співпраці між Івано-Франківською та Кіровоградською областями Олександра Чорноіваненка нагороджено Грамотою голови Івано-Франківської обласної ради. Олександр Сич вручив також голові Кіровоградської облради ювілейну медаль «100 років Західноукраїнської Народної Республіки».

Під час спільного засідання постійних комісій її члени обговорили розвиток системи екстреної медичної допомоги і стан реформування первинної медичної допомоги на Прикарпатті та Кіровоградщині. Членів делегації поінформували про організацію надання паліативної та хоспісної допомоги в Івано-Франківській області та про роботу комунального закладу «Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни». Вони побували також у Надвірнянському будинку дитини, де мали зустріч із його колективом та керівництвом центральної райлікарні, головою районної ради Іваном Гурмаком, першим заступником голови РДА Богданом Зеленчуком та головою профільної депутатської комісії обласної ради Манолієм Піцуряком, інформує прес-служба обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/10/ivano-frankivska-ta-kirovohradska-oblasni-rady-pidpysaly-memorandum-pro-mizhrehionalnu-spivpratsyu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.