- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Підтримали звернення. Затвердили тарифи

Posted By Модератор On 12.10.2018 @ 12:14 In У міській раді | No Comments

Розпочинаючи пленарне засідання ХХVII сесії міської ради минулого четверга, 4 жовтня н. р., Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович акцентував увагу депутатського корпусу на дні 14 жовтня, коли збігаються чотири свята: Покрови Божої Матері, День Українського козацтва, створення УПА і віднедавна – День захисника України.

За словами керівника міської громади, це – символ жертовності і боротьби всіх поколінь української нації, які захищали державний суверенітет і за це віддали свій найбільший скарб – життя. Особливої ваги День захисника України набирає нині, зазначив Зіновій Андрійович і продовжив: – Адже вже четвертий рік на східних рубежах країни триває запекла російсько-українська війна. Згідно з офіційними даними, у боях із московським окупантом та його прибічниками загинули понад 3,5 тисячі військовослужбовців. Міський голова запропонував пом`янути хвилиною мовчання пам`ять про відважних патріотів – оборонців української землі.

Очільник Надвірної проаналізував діяльність депутатів у міжсесійний період і виокремив їх злагоджену ефективну роботу, висловивши слова вдячності всім депутатським комісіям та фракціям у міській раді. Плідно попрацювали депутати і на президії, що відбулася напередодні сесії, 2 жовтня. Завдяки чому вдалося напрацювати чітку позицію щодо порушених проблем та внести до порядку денного сесії ще додаткові питання.

Депутати підтримали звернення міської ради до керівництва держави і народних депутатів України щодо погашення податкового боргу з податку на додану вартість згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 332 перед КП «Надвірнаводоканал» за 2017 рік. Також на сесії підтримали звернення до Кабміну України з проханням своєчасно та в повному обсязі до кінця 2018 року зарахувати кошти до місцевого бюджету від акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального.

За координацією начальника управління бухгалтерського обліку та звітності Ольги Збіглей ухвалили позитивні рішення щодо безкоштовної передачі матеріальних цінностей, затвердження протоколів комісії з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвит­ку, бюджету, фінансів та комунального майна.

Окремим рішенням під орудою першого заступника міського голови Олега Йосипенка внесено зміни у План соціально-економічного розвитку м. Надвірна на 2018 рік; затверджено тарифи на теплову енергію для бюджетних споживачів для ТзОВ «Іфкомсервіс-Надвірна» тощо. Блок питань депутати обговорили і прийняли конкретні рішення з них під керівництвом секретаря міської ради Тараса Пекарського та керуючого справами виконавчого комітету Олега Антонюка.

На сесії затвердили Положення «Про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Надвірна збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства» та прийняли позитивні рішення щодо продовження дії договорів оренди і користування нежитловими приміщеннями. Ці та інші питання курував начальник юридичного відділу Ярослав Дем`янчук. Традиційно на сесії представляли земельні та питання містобудування й архітектури провідний спеціаліст-землевпорядник міської ради Лілія Хлопан і начальник відділу містобудування й архітектури Світлана Кантор. Наприкінці сесійного засідання Тарас Пекарський оприлюднив депутатські заяви і звернення, а деякі з них зачитали особисто самі депутати.

Інф. Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/10/pidtrymaly-zvernennya-zatverdyly-taryfy/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.