- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відзначили професійне свято

Posted By Модератор On 12.10.2018 @ 12:06 In Акцент,Культура,Свята | No Comments

28 вересня бібліотекарі централізованої бібліотечної системи та працівники бібліотек Переріслянської і Ланчинської ОТГ зібралися у залі міської бібліотеки для юнацтва на урочисту святкову академію з нагоди професійного свята – 20-річчя Всеукраїнського дня бібліотек.

На свято завітав Михайло Савчук, директор комунального господарства культури, який привітав та вручив грамоти з грошовою винагородою працівникам бібліотек Переріслянської ОТГ: Ганні Кріцак, Уляні Угринчук, Марії Мельник, Марії Глинчак, Людмилі Станчук, Оксані Вінтонишин та побажав плідної і творчої праці. Також голова Молодіжної ради Переріслянської ОТГ Людмила Станчук привітала працівників бібліотек і вручила вітальні листівки. Додали настрою присутнім музичні вітання від Лесі Гайдаш, Миколи Ровенка та квіти від народного депутата Юрія Дерев’янка. Бібліотека завжди була хранителем та дослідником вічних пам’яток писемності – книги, а бібліотекарі – вірні служителі, зберігачі і популяризатори духовної спадщини поколінь.

Суспільство, віддаючи данину шани подвижникам бібліотечної справи, ставить професію бібліотекаря у один ряд із найнеобхіднішими і важливими для інтелектуального та культурного розвитку.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/10/vidznachyly-profesijne-svyato/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.