- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Як в ІФНТУНГ реалізовували проект «Міжнародне співробітництво в нафтогазовій освіті як відмінний тренінг підприємництва та професійних навиків»

Posted By Модератор On 19.10.2018 @ 11:59 In Акцент | No Comments

У рамках програми здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю між Івано-Франківським Національним технічним університетом нафти і газу (ІФНТУНГ) та Краківською гірничо-металургійною академією студенти AGH провели незабутні дні в Івано-Франківську. Проект продовжиться на території Польщі, адже з 22 по 27 жовтня студенти ІФНТУНГ знаходитимуться у Кракові.

нафтовики-студенти [1]Протягом 4-х днів польські студенти відвідали низку лекцій, «круглий стіл», змогли відтворити свої креативні здібності із зваркою, взяли участь у цікавому квесті на території університету, провели хімічні експерименти у лабораторії на кафедрі буріння, побували на екскурсії у Науковому містечку «Нова Енергія» та Музеї нафтопромислів Галичини у Пньові, відвідали ОДА й помилувались мальовничим Івано-Франківськом.

У перший день студентам провели ознайомчу лекцію й екскурсію територією університету.

Другий день був найбільше насичений подіями. Студенти взяли участь у цікавому квесті, бігаючи по території університету та розгадуючи каверзні завдання, проявили свою креативність, зробивши інсталяцію на нафтогазову тематику, відвідали «круглий стіл» на тему «Сподівання та побажання молоді до представників галузі», щоб сформувати буклет. На кафедрі буріння в аудиторії №0113 вони провели низку хімічних експериментів, а наостанок зіграли у волейбол.

Третій день розпочався захоплюючою екскурсією в «Нову Енергію», продовжився прогулянкою містом та завершився презентацією про «Молодь міста Івано-Франківська», яку провели О. В. Мельнікова – представник департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, та В. О. Кіріндас – начальник відділу молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА.

Протягом четвертого дня на польських студентів очікувала захоплююча екскурсія в Музей нафтопромислів Галичини, а наприкінці дня – підбиття підсумків та вручення дипломів учасникам.

Студенти подякували організаторам цього проекту: директору ІНГІ О. Ю. Витязю, доц. Ю. Г. Мельниченку, доц. В. В. Богославцю, доц. О. Я. Дубей, проф. Яну Зяї (Jan Ziaja) та студентському відділенню SPE за проведення цього проекту, надані можливості і нові знайомства.

Ірина ЧЕРНОВА,

Богдана ГЕРШУН,

студенти ІФНТУНГ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/10/yak-v-ifntunh-realizovuvaly-proekt-mizhnarodne-spivrobitnytstvo-v-naftohazovij-osviti-yak-vidminnyj-treninh-pidpryjemnytstva-ta-profesijnyh-navykiv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/10/нафтовики-студенти.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.