- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Міні-футбольна «Багряна осінь»

Posted By Модератор On 30.11.2018 @ 14:43 In Новини | No Comments

Районна федерація міні-футболу спільно з Надвірнянською міською радою традиційно проводять розіграш кубка «Багряна осінь» серед дитячих команд Надвірнянщини. Цього року до проведення змагань долучилася районна організація ПП «Громадянська позиція», яка виступила спонсором цього турніру. Участь у змаганнях взяло 8 команд.

У грі за третє місці між «Заріччям» та «Торнадо» із Надвірної панувала атакуюча гра, обидві команди багато били по воротах, не думаючи про оборону власних. З рахунком 5:3 перемогли зарічанці, яка стали бронзовими призерами кубка «Багряна осінь».

_DSC1514 [1]

«Золота гра» між « Ланчином» та «Аляскою» з Надвірної видалася врожайною на численні моменти для взяття воріт, гострі атакуючі комбінації та на забиті голи, яких теж було достатньо. Дванадцять голів забили у фінальній грі, ланчинці здолали суперників з рахунком 7-5, хоча по ходу гри поступалися з рахунком 1-3 та 3-4. Після закінчення фінальної гри відбулося нагородження команд-призерів, яке провело керівництво районної організації «Громадянської позиції» Микола Янко та Оксана Стасишин. За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду «Торнадо» (капітан Денис Максим’юк), бронзові медалі та грамоти вручили гравцям «Заріччя» (Тарас Гуменюк). Фіналістів змагань – «Аляску» з Надвірної (Олександр Юрчило) пошанували срібними медалями та грамотами. А всі головні призи – кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та грамоти вручили «Ланчину».

_DSC1603 [2]

Індивідуальні призи, як кращим футболістам, дісталися: воротар – Андрій Рошканюк («Заріччя»), захисник – Андрій Самуляк («Аляска»), нападник – Олег Іванюк («Ланчин»), найбільш технічний гравець – Владислав Івасик («Аляска») та кращий гравець турніру – Євген Данилюк («Ланчин»). Вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи. Обрали символічну збірну у складі: воротар – Володимир Бенюк («Торнадо»), захисники – Остап Сенчук («Ланчин») і Михайло Сова («Аляска») та нападники – Назар Пендорак і Тарас Гуменюк (обидва із «Заріччя»), нагороджені індивідуальними призами та дипломами.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/11/mini-futbolna-bahryana-osin-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/11/DSC1514.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/11/DSC1603.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.