- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Наше покликання – допомагати людям

Posted By Модератор On 02.11.2018 @ 12:53 In Професійне,Свята | No Comments

У першу неділю листопада Україна вшановує працівників соціальної сфери з професійним святом! Святом людей, чия праця сповнена милосердя, тепла і гуманізму.

Ми обрали для себе нелегку, але благородну та дуже важливу професію – надавати допомогу тим, хто цього потребує. Допомога людям, які опинилися у важкій життєвій ситуації, завжди вважалась гідною поваги. В основі нашої щоденної важливої праці – один із головних принципів людства – підтримка ближнього і тому це є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, у центрі якої є Людина.

Соціальна робота стала частиною політики держави. До працівників соціальної сфери ставлять дуже високі вимоги. І в чому б не полягала їхня робота, основна мета їхньої діяльності – допомога людям, а головна риса характеру – людяність. Тому працівникам соціальної сфери завжди притаманні такі якості, як високий професіоналізм, самовіддане служіння обраній професії, доброта, чуйність і щедрість душі.

Для багатьох людей поважного віку, які на схилі літ залишились самотніми і безпорадними, соціальний робітник – найкращий друг і надійний помічник, а часто, може і єдина людина, яка розрадить та допоможе безкорисливо у теперішньому складному житті. Тому сьогодні соціальна робота – одна з найблагородніших у нашому суспільстві.

Дорогі колеги!

Шановні працівники Надвірнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управління соціального захисту населення РДА, Надвірнянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області, районного центру зайнятості населення, Надвірнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей РДА, відділу молоді та спорту РДА, Надвірнянського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області.

З нагоди професійного свята прийміть сердечні вітання всі, котрі пов’язали своє життя з роботою у соціальній сфері.  

Щиро зичу всім і кожному – мирного неба, міцного здоров’я і людського щастя, родинного благополуччя і достатку, невичерпної енергії для творення добра. Хай спільними зусиллями будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя українців.

Роман ОГЕРУК,

директор Надвірнянського територіального центру

соціального обслуговування (надання соціальних послуг).


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/11/nashe-poklykannya-dopomahaty-lyudyam-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.