- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ще один спортивний майданчик

Posted By Модератор On 16.11.2018 @ 14:21 In Суспільство | No Comments

У с. Молодків минулого четверга на свято Дмитрія відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Участь в урочистостях взяли перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук, керівник апарату РДА Микола Кравчук, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, депутати районної ради, духовенство, керівники окремих структурних підрозділів РДА, меценати, громадськість села, педагогічний та учнівський колективи Молодківської ЗОШ І-ІІІ ст., на території якої і функціонуватиме майданчик.

Відкриття спортивного майданчика стало знаковою подією для цього села. Адже багато юнаків та дівчат проявили себе у різних видах спорту. Сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, сприяючи юним спортсменам у професійному зростанні. Духовенство села освятило спортивну споруду, після чого представники влади забивали перші голи у ворота.

Богдан Зеленчук та Ігор Писклинець подякували громаді Молодкова, активним людям, доброчинцям, які доклали для цього максимум зусиль, і нагородили їх спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Відкриття спортмайданчика стане у нагоді не лише задля проведення занять із фізичного виховання, а й футбольних ігор. Окрім щирих побажань керівництво району привезло дітям подарунки – футбольні м’ячі.

Сільський голова Степан Івасик подякував усім, котрі долучилися до його будівництва. Він став першим воротарем, який намагався зловити м’ячі представників влади.

Цього ж дня відбувся турнір із міні-футболу, присвячений відкриттю майданчика, в якому взяли участь місцеві дитячі команди, команди керівництва району й активу села. Нагадаємо, що згаданий майданчик споруджений за кошти районного бюджету, повідомляє сайт РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/11/sche-odyn-sportyvnyj-majdanchyk/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.