- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Зустріч із правниками

Posted By Модератор On 02.11.2018 @ 12:56 In Освіта | No Comments

Підтримуючи вже хорошу традицію, 19 жовтня ц. р. у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» відбулася зустріч студентів юридичного та дорожньо-екслуатаційного відділень Надвірнянського коледжу НТУ з керівним складом Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Управління державної виконавчої служби та відділів державної виконавчої служби.

Гості розповідали студентам про онлайн-сервіси Міністерства юстиції, законодавчі зміни щодо стягнення аліментів, новинки сімейного законодавства. Особливу увагу звернули на правопросвітницьку кампанію #СТОПБУЛІНГ та #СТОПНАСИЛЬСТВО.

Студентів запросили взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Портрет виконавця очима сучасної молоді». Начальник Головного територіального управління юстиції в області Микола Станіщук запропонував студентам проходити виробничу практику на базі управління, відвідувати відділи державної виконавчої служби з метою ознайомлення з роботою державного виконавця, а після закінчення навчання брати участь у конкурсах на заміщення вакантних посад, які проводить управління юстиції.

Колеги-юристи приємно вражені зустріччю, теплим спілкуванням, оскільки саме на авторитеті правознавців будується повага і довіра громадян до держави.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/11/zustrich-iz-pravnykamy/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.