- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Почесна відзнака – Ангеліні Вдовчин

Posted By Модератор On 07.12.2018 @ 12:44 In Акцент | No Comments

Голова районної ради Іван Гурмак та депутат Надвірнянської міської ради, начальник відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства РДА, учасник Революції Гідності, один із сотників Майдану 2013-2014 років Тарас Угринчук у Міжнародний день людей з інвалідністю виконали приємну місію – вручили найвищу нагороду нашого району – почесну відзнаку Надвірнянської районної ради «За заслуги перед Надвірнянщиною», а також книгу «Люди війни» молодого учасника АТО лоївчанина Бориса Гошка голові районної Асоціації інвалідів надвірнянці Ангеліні Вдовчин.

Вдовчин [1]Нещодавно у листопаді пані Ангеліна відзначила своє 85-ліття. Вона – одна з ініціаторів та організаторів проведення першого демократичного віча на Пнівському замку 24 вересня 1989 р. З перших днів національно-демократичного оновлення Ангеліна Вдовчин як багаторічний освітянин, патріот і щира українка у рядах товариства «Просвіта», «Меморіал», «Союз Українок» включилася у національне відродження нашого краю, відстоювала відродження УГКЦ, брала участь у багатьох патріотичних акціях.

Відбулася зацікавлена і доброзичлива розмова між представниками старшого покоління 1930-1950-х років Ангеліни Вдовчин та її чоловіка, ветерана-нафтовика Петра Степановича і покоління молодшого двох гілок районної влади в особі Івана Гурмака та Тараса Угринчука, котрі з розумінням поставилися до пропозицій і побажань сімейства Вдовчиних на благо Надвірнянщини й України.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/12/pochesna-vidznaka-anhelini-vdovchyn/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/12/Вдовчин.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.