- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вітаємо краян із Новим 2019 роком

Posted By Модератор On 28.12.2018 @ 13:09 In Тема дня | No Comments

Z-Novym-rokom-2019_1 [1]

Щоб 2019 рік став для вас щасливим та багатим на гарні події, важливо розташувати до себе талісман 2019 року – Жовту Земляну Свиню.

Зробити це можна в новорічну ніч. Астрологи пропонують вашій увазі новорічні прикмети, які допоможуть вам залучити удачу і фінансове благополуччя.

Прикмети на удачу на Новий 2019 рік

Зустрічати Новий рік потрібно в чистому будинку, тому прибирання є головним передноворічним клопотом. Прибиратися краще за декілька днів до свята. Якщо наводити порядок напередодні Нового року, ви ризикуєте «вимести» удачу. Позбавтеся від речей, пов’язаних із негативними спогадами.

Багато прикмет пов’язані з новорічними стравами. Одна з них свідчить, що на святковому столі не повинні бути – раки та омари, бо протягом року ви не зможете просунутися до своїх цілей, а лише «задкуватимете», а також страв зі свинини, інакше проблеми і невдачі переслідуватимуть протягом року.

Якщо хочете, щоб Новий рік пройшов вдало, налийте у свій келих залишки шампанського і випийте його.

Щоб привернути удачу, за кілька хвилин до бою курантів необхідно очистити мандарин і покласти його під ялинку, попередньо з’ївши одну часточку, а на новорічному столі (у центрі) – фігурка свині.

Як зустрічати Новий рік, щоб залучити гроші

Люди починають готувати страви за кілька годин до бою курантів, і за цей час може зібратися величезна кількість сміття. Але прикмети свідчать, що виносити сміття 31 грудня та 1 січня заборонено, бо можете залучити у свій будинок бідність.

Перед Новим роком не можна давати гроші в борг – ви ризикуєте віддати свою фінансову удачу разом із грошима.

Новорічний стіл повинен бути багатим різними частуваннями, бо Жовта Свиня є справжнім гурманом.

Щоб грошові труднощі обходили вас боком, не сідайте за святковий стіл з порожніми кишенями. Обов’язково покладіть хоча б одну монету, щоб залучити фінансову удачу вже в новорічну ніч.

Якщо у вас залишилися борги, то роздати їх потрібно за кілька днів до настання свята. Якщо не покрити фінансові заборгованості до кінця року, то в майбутньому боргів стане тільки більше.

Після бою курантів необхідно не допивати шампанське до кінця, а на дно покласти монетку. Після цього відправляйтеся на вулицю і вилийте залишки шипучого напою біля свого будинку. Таким чином ви зможете залучити фінансову удачу.

Якщо в новорічну ніч ваш будинок відвідала потребуюча людина, не відмовляйте їй в допомозі. Не обов’язково запрошувати її за стіл: натомість ви можете допомогти їй грошима або пригостити стравами зі святкового столу. Тоді в 2019 році вам не доведеться випробовувати потребу в грошах.

Щасливого Нового року!

За матеріалами інтернет-джерел.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/12/vitajemo-krayan-iz-novym-2019-rokom/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/12/Z-Novym-rokom-2019_1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.