- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звіт про депутатську діяльність та про план побудови успішної України

Posted By Модератор On 21.12.2018 @ 11:38 In Депутати за роботою | No Comments

Один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, кандидат у Президенти, народний депутат України Юрій Дерев’янко у Надвірній обговорив свій план побудови нової системи в Україні та прозвітував за рік роботи у виборчому окрузі.

Поспілкуватися з Юрієм Дере­в’янком до Надвірної приїхали також представники Богородчанщини та Яремчанської міської ради. Нардеп нагадав, що під час парламентських виборів він отримав 70% голосів виборців на окрузі, а це один із найкращих результатів в Україні. За рік роботи депутатських приймалень на окрузі помічники-консультанти народного депутата та юристи надали правову, інформаційну, консультативну допомогу майже 5 тисячам прикарпатців.

Юрій Дерев’янко також озвучив і свою принципову позицію у законотворчій діяльності. «Я захищаю і відстоюю децентралізацію і роблю все для того, аби наші громади ставали сильнішими. Не голосував за пенсійну і медичну реформи. Адже вважаю, що це абсолютна імітація. Також я не підтримував рішення, які стосуються нібито формування так званих ринкових цін на енергоносії і на комунальні послуги», – зауважив нардеп.

У Верховній Раді Юрій Дерев’янко зареєстрував 22 законопроекти. Серед них для округу та Прикарпаття загалом величезне значення має законопроект про зміни до Податкового кодексу №8169. Йдеться про скасування пільгової плати за земельні ділянки для залізниць та гірничодобувних підприємств. У зв’язку із внесенням змін до Податкового кодексу суттєво зменшились надходження до місцевих бюджетів: «Від такої «пільги» бюджети, до прикладу, Биткова, Пасічної, Пньова недоотримують 75% від запланованих податків. Такий шахрайський механізм дав можливість «Укрнафті», «Укргазвидобуванню», які отримують шалені гроші за тарифи, які ми платимо, платити у місцеві бюджети лише 25% податку за землю. По кожному селу це втрати від 1 до 2 мільйонів гривень». Відтак, наголосив нардеп, після численних консультацій із Мінфіном йому таки вдалося, аби «Укрзалізниця» у 2019 році почала платити повноцінні податки.

Розповів присутнім Дерев’янко і про те, що він голосував за розірвання договору з РФ, за єдину Помісну церкву в Україні, сильну боєздатну українську армію і не голосував за введення воєнного стану. Адже вважає, що агресію Росії проти України Порошенко використав нечесно, щоб зберегти владу та вкрасти українські активи.

За сприяння Дерев’янка з державного бюджету виділено кошти на ремонт автомобільної дороги Яблунів-Делятин. Нагадаємо, нардеп на початку літа вимагав від Уряду та керівництва Івано-Франківської ОДА негайно відремонтувати дорогу. Підтримав Дерев’янко і протестувальників із навколишніх населених пунктів, які приїхали з вимогою виділити гроші на дорогу до керівництва області.

Неабияких зусиль народний депутат доклав і до утворення Надвірнянського госпітального округу, який включатиме Надвірнянський, Богородчанський райони, населені пункти Яремчанської міської ради та Старобогородчанської ОТГ. Він зробив усе можливе, аби після реформи адміністративно-територіального устрою в Івано-Франківській області було не 3, а 5 районів: Івано-Франківський, Калуський, Коломийський, Косівський та Надвірнянський.

«Я неодноразово звертався до Уряду з проханням зберегти Надвірнянський район та врахувати особливості гірських територій Прикарпаття при впровадженні реформи децентралізації. У результаті цього уряд представив проект нової територіальної основи, яка повинна сформуватися в Україні до 2020 року. В ньому враховані пропозиції щодо існування 5-ти районів в Івано-Франківській області», – зазначив Дерев’янко, інформує прес-служба народного депутата України Юрія Дерев’янка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2018/12/zvit-pro-deputatsku-diyalnist-ta-pro-plan-pobudovy-uspishnoji-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.