- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Брати та сестри Українці!

Posted By Модератор On 25.01.2019 @ 13:20 In Суспільство | No Comments

22 січня 1919 року на Софійській площі у Києві проголошено Акт Злуки ЗУНР та УНР. Зазначалося, що віднині та довіку буде одна єдина соборна держава Україна. Ця знаменна подія морозного січневого дня 1919-го – одна із найвизначніших дат в українській історії та ще раз доказує, що Україна неподільна, що, як на Заході, так і на Сході проживають українці, котрі хочуть жити і творити разом.

Підтвердженням цьому став створений у 1990-му живий ланцюг як символ єдності та соборності Української нації. Вірю, що проголошене тоді гасло «Віднині та довіку буде одна єдина соборна держава Україна» стане пророчим і що дуже швидко прийде час і саме 22 січня поряд із Днем Соборності стане Днем Незалежності України, а 24 серпня – датою відновлення Української Незалежності від московсько-радянської окупації.

День Соборності 2019-го – особливий. Зараз Українці, як ніколи, мають єднатися у біді, щоби спільно вибороти щасливе майбутнє, волю України і захистити свою рідну землю.

Ми переживаємо дуже складний час. На сході у московсько-українській війні щодня гинуть наші вояки, віддаючи життя за нашу державу, за те, щоб ми не стали жертвами окупантів, а вільно жили на CВОїй, БОгом ДАній, землі. Подвиг цих людей неоціненний, і ми маємо не тільки подумки, а й нашими діями перебувати з ними. Тільки завдяки тому, що Українці об’єдналися під час Революції Гідності, вдалося відігнати Януковича і його прибічників від влади. Єдиними маємо бути зараз у боротьбі проти внутрішнього окупанта режиму Порошенка, який очолив усіх олігархів, і, скориставшись Національною Ідеєю, прикрившись Бандерівськими гаслами, прийшов до влади після Майдану та з новою скаженою злістю грабує Українців.

Саме у 2019-му маємо спільно перемогти на виборах Президента та парламенту й обрати таку бажану Українську владу, яка зможе захистити Українську землю та її Націю із ззовні та наведе лад всередині Країни. То ж раз і назавжди спільно викинемо всю ту прогнилу комуно-олігархічну систему на смітник історії. І найголовніше: щоб наші діти вже не мусіли за Україну терпіти. Нехай Українці старі і малі щасливо живуть на СВОїй, БОгом ДАній, землі.

Слава Нації!

З повагою

Михайло ІВАНОЧКО,

голова Надвірнянської райорганізації ВО «Свобода», депутат обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/01/braty-ta-sestry-ukrajintsi-3/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.