- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Професійна команда – запорука успіху

Posted By Модератор On 07.03.2019 @ 11:53 In Акцент,Професійне | No Comments

Підготовка кадрів на виробництві спрямована на підвищення професійного рівня робітників підприємства, формування у них творчого мислення, забезпечення високої продуктивності праці та ефективної зайнятості.

нгву1 [1]

Якість професійного навчання на виробництві залежить від компетентності викладачів. Тому інженерно-технічні працівники ПАТ «Укрнафта», які здійснюють навчання робітників та не мають педагогічної освіти, проходять підвищення кваліфікації з основ педагогіки і психології. Таке підвищення кваліфікації за курсом «Психолого-педагогічний мінімум» відбулося наприкінці лютого на базі НГВУ «Надвірнанафтогаз».

Організатори – навчально-курсовий комбінат ПАТ «Укрнафта» разом із викладачами Львівського навчально-наукового центру професійної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова. Лектори: кандидат педагогічних наук Михайло Копельчак, кандидат педагогічних наук Лідія Слипчишин і кандидат психологічних наук Ірина Матійків висвітлили питання педагогічної майстерності, психології спілкування та психології праці.

НГВУ [2]

Обговорили теми: «Формування мотивації працівників до підвищення кваліфікації», «Психологія праці», «Педагогічна майстерність», «Психологія спілкування», «Методика викладання дисциплін» та «Андрагогіка – педагогіка дорослих». Слухачам також направили навчальний матеріал в електронній формі. Після завершення курсу працівники отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Навчання проходило у позитивній атмосфері і корисному діалозі між аудиторією та викладачами. Сподіваємося, що здобуті знання стануть у нагоді при підготовці кадрів на виробництві та сприятимуть постійному підвищенню якості професійного складу робітників компанії.

Олена УЛЬЧЕНКО,

директор навчально-курсових комбінатів ПАТ «Укрнафта».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/03/profesijna-komanda-zaporuka-uspihu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/03/нгву1.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/03/НГВУ.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.