- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Година Землі» – турбота про майбутнє

Posted By Модератор On 05.04.2019 @ 10:30 In Акцент,Природа | No Comments

Минулого четверга, напередодні проведення міжнародної акції «Година Землі», зусиллями працівників природного заповідника «Горгани» і відділу економічного розвитку, промисловості, транспорту та лісового господарства РДА організовано тематичний «круглий стіл».

година землі [1]

У ньому взяли участь представники громадських організацій, закладів освіти та культури, зокрема, в. о директора ПЗ «Горгани» Ярослав Петращук, відповідальний працівник виконавчого апарату районної ради Степан Дричак, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович і начальник відділу РДА Ярослав Старків.

Зокрема, Ярослав Петращук нагадав усім, що нашою місією на землі є зберегти природу для наступних поколінь.

– «Година Землі» є генератором певних ідей і кожен з нас має вкласти частинку в покращення екологічної ситуації у регіоні.

Зіновій Андрійович наголосив, що такі природоохоронні акції повинні бути у підсвідомості кожного з нас і повсякчас спонукати до примноження і збереження екосистеми. Також спільним меседжем від усіх учасників стало очищення від сміття придорожніх канав та русел річок.

Працівники сектору екологічної освіти «ПЗ «Горгани» Людмила Кравчук і Роман Кузнєцов здійснювали модерування заходу, презентували мультимедійні файли і зачитали історичну довідку про важливість години Землі, до якого доєдналося чи не все світове співтовариство.

На превеликий жаль і неабиякі побоювання, ситуація з екологією у Надвірнянщині залишає бажати кращого. Та вірмо в те, що завдяки спільним рішенням і дієвим підходам нам вдасться вирішити цю проблему.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/04/hodyna-zemli-turbota-pro-majbutnje/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/04/година-землі.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.