- Народна Воля - http://volya.if.ua -

11 червня – Громадські слухання у Надвірнянській міській ради

Posted By Модератор On 10.05.2019 @ 11:35 In У міській раді | No Comments

Надвірнянська міська рада запрошує на громадські слухання для обговорення проектів регуляторних актів:

громад [1]

  • «Порядок передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Надвірна»;
  • «Порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м. Надвірна».

Громадські слухання щодо обговорення проекту регуляторного акта «Порядок передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Надвірна» відбудуться у залі засідань міської ради о 14-й год. 11 червня 2019 р.

Громадські слухання щодо обговорення проекту регуляторного акта «Порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м. Надвірна» відбудуться у залі засідань міської ради о 16-й год. 11 червня 2019 р.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторних актів просимо надавати письмово протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: вул. Мазепи, 29, м. Надвірна, Івано-Франківська область, 78405, та в електронному вигляді на E-mail: nadvirna_mr@ukr.nеt; тел. для довідок (03475) 2-30-24, 2-20-82.

Повний текст проектів рішень міської ради (регуляторних актів): «Порядок передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Надвірна» та «Порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м. Надвірна» й аналізи регуляторного впливу проектів регуляторних актів опубліковано на веб-сайті Надвірнянської міської ради nadvirnamr.gov.ua (розділ «Регуляторні акти» / «Проекти регуляторних актів для обговорення»).


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/11-chervnya-hromadski-sluhannya-u-nadvirnyanskij-miskij-rady/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2018/08/громад.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.