- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянський та Луцький райони підписали Угоду про співпрацю

Posted By Модератор On 17.05.2019 @ 12:38 In Співробітництво,У районній раді | No Comments

У п`ятницю, 10 травня, з офіційним візитом у Надвірнянський район завітала делегація з Луцької районної ради Волинської області у складі голови Луцької районної ради Валентина Приходька, працівників органів місцевого самоврядування, керівників відділів та депутатів Луцької районної ради.

гурмак-ів [1]

Поважних гостей радо вітав ініціатор зустрічі голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак. Очільник депутатського корпусу проінформував присутніх про особливості Надвірнянщини, зокрема, економічну особливість і туристичну привабливість. Він зазначив, що обидва райони поєднує історія боротьби, глибокі коріння культурних і мистецьких зв’язків, добрі і міцні традиції.

– Надвірнянська районна рада веде тісну співпрацю із містами-побратимами, зокрема, Республіки Польща та Чеської Республіки. Однак, на моє переконання, важливо налагоджувати партнерські відносини у самій державі, між областями, районами та містами. Таким чином, ми – українці, матимемо змогу більше дізнатися про особливості того чи іншого району і спільно розвивати наш рідний край, співпрацюючи у різних галузях, підставляючи дружнє плече допомоги, – відзначив голова районної ради Іван Гурмак.

У підписаній Угоді передбачається обмін досвідом у галузях запровадження місцевого самоврядування, громадських зв’язків, економічного співробітництва, сільського господарства, підприємництва, освіти, туризму, культури та спорту. Сторони зобов’язуються надавати всебічної уваги підприємствам і організаціям у виконанні завдань, які випливають з реалізації цієї Угоди, а також сподіваються на впровадження спільних проектів для залучення інвестицій у свої регіони.

Прес-служба

Надвірнянської районної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/nadvirnyanskyj-ta-lutskyj-rajony-pidpysaly-uhodu-pro-spivpratsyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/05/гурмак-ів.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.