- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Нагородили ювілейною медаллю «90 років ОУН»

Posted By Модератор On 24.05.2019 @ 11:54 In В обласній раді | No Comments

З нагоди відзначення 90-річчя Організації Українських Націоналістів прикарпатців нагородили ювілейною медаллю обласної ради «90 років ОУН».

Вручив відзнаки та грамоти голова обласної ради Олександр Сич спільно зі своїм заступником Сергієм Басарабом під час пленарного засідання 28-ї сесії обласної ради сьомого демократичного скликання.

За активну участь у процесах державотворення ювілейною медаллю «90 років ОУН» нагороджений голова Івано-Франківської станиці Галицького братства колишніх вояків 1-ї Української дивізії «Галичина» Української національної армії Михайло Мулик. Також за висвітлення діяльності ОУН, увіковічення у творчості діячів і подій періоду ОУН медалі отримали науковці, журналісти, письменники та художники.

Усі інші відзнаки вручать на відповідних заходах області, а також передадуть за межі України, зокрема, в Австралію, Сполучені Штати Америки, Німеччину, Велику Британію і Канаду.

Зазначимо, що з нагоди відзначення 90-річчя ОУН та на виконання рішення обласної ради від 21 грудня 2018 р. «Про проголошення в області 2019 року Роком Організації Українських Націоналістів» на замовлення обласної ради виготовлено ювілейні медалі та значки «90 років ОУН».

Прес-служба обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/nahorodyly-yuvilejnoyu-medallyu-90-rokiv-oun/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.