- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шкільну родину зібрав «7-ий ломоносівський квартал»

Posted By Модератор On 24.05.2019 @ 11:40 In Акцент | No Comments

Останній весняний місяць для учнівської молоді – завжди особливий. Передусім, найбажанішими передчуттями літніх вакацій, а також складанням ЗНО, що, зокрема, стосується старшокласників.

Проте, і молодших, і старших, і педагогів, і батьків щороку травень збирає в єдину шкільну родину на традиційний творчий звіт. Не став винятком і нинішній навчальний рік. Минулої п’ятниці Надвірнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 під орудою незмінного директора Романа Романишина приймала у своїх стінах родини вихованців, влаштувавши грандіозне свято добра, усмішок, співу, танців і жартів.

Як поінформувала педагог-організатор Надвірнянської ЗОШ № 4 Уляна Плитус, до творчого звіту учнівський і вчительський колективи підійшли креативно, врахувавши дух теперішніх змін. Символічними і чи не найголовнішими гостями шкільного свята став нещодавно створений «7-ий ломоносівський квартал» з усіма відомими персонажами від знаменитого «95-го…». Водночас учасників свята тепло вітали не менш популярні «Танька і Володька», які, звісно, відобразили всі тонкощі нашого місцевого змістовного гумору, в якому переважала шкільна тематика.

Шкільні «зірочки» Софійка Куфрик, Анастасія Рудик, Валентина Яцюк адресували батькам задушевні пісенні сувеніри. їх ровесники Орест Куфрик та Андрій Байдак. Діана Мельник і Наталія Якубів за координацією керівника гуртка Вікторії Куцах інсценізували уривок повісті зі шкільної програми «Вітя+Галя». Вихованці педагога Іванни Ломпас потішили танком «Чомучки». Блискучий показ мод влаштували учасники гуртка, яким керує Катерина Федорович із райцентру дитячої творчості і національно-патріотичного виховання молоді.

Оптимістичного настрою кожному додав флешмоб «Україна – це Європа», що полягав у ритмічній руханці із синьо-жовтими прапорцями під популярну пісню із репертуару Гайтани «Україна – це Європа».

Із великою увагою батьки й учні слухали директора школи Романа Романишина, який зосередив увагу на повсякденних справах навчального закладу, на здобутках і досягненнях, підкресливши важливу роль участі батьків у навчально-виховному процесі молодого покоління. Також наголосив, що школа по праву пишається учнями, які здобули перемоги на різного рівня олімпіадах, конкурсах тощо. Зараз у Надвірнянській ЗОШ № 4 здобувають освіту 276 учнів. У двох перших класах навчається 38 діток, що є обнадійливим показником.

Від імені батьків виступив священик УГКЦ о. Роман Григораш, чиї троє діток поповнили дружну родину цієї школи. Батько і духівник мовив про християнські цінності, що є основою міцної сім’ї, поділився враженнями від очолюваних ним поїздок до святих місць, зокрема, в Меджугор`є. Шкільний звіт засвідчив, що постійний і взаємний зв’язок батьків зі школою є найважливішим і найдієвішим чинником у формуванні позитивного іміджу навчального закладу.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/shkilnu-rodynu-zibrav-7-yj-lomonosivskyj-kvartal/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.