- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Творча зустріч із сміхотворцем Романом Бенюком

Posted By Модератор On 10.05.2019 @ 12:13 In Людина та її справа,Ми - українці | No Comments

2 квітня у центральній райбібліотеці відбулася творча зустріч із гумористом, сатириком, поетом Романом Бенюком. Схильність бачити смішне у буденних подіях, сміятися над собою та з усмішкою підтримувати інших – це знак таланту і великої життєвої мудрості.

бенюк [1]

Щедрий душею на добро Роман Бенюк і в своєму гуморі хоч і дошкульний, але людяний. Ця людяність неабияк проявилася у його ліричних творах та у патріотичній поезії. Тому присутні на зустрічі не тільки сміялися над його влучними гуморесками, але й захоплено слухали його чудову поезію в авторському виконанні й у читанні ведучої заходу директора ЦБС Галини Волошин.

4 березня Роман Бенюк відзначив свій 55-річний ювілей. Народився він у селищі Битків, де пустила коріння славна родина Бенюків. Життєва стежина Романа Бенюка – непроста. Змінив багато професій, став учасником ліквідації аварії на ЧАЕС, заробітчанином. Сьогодні очолює районну громадську організацію чорнобильців. Завжди з гумором ставився до життя, але писати гумор почав у зрілому віці. Із 2003-го – член літературної студії «Бистрінь». У своєму творчому доробку має дві книги «Веселий двір» (2008) та «5-й Океан» (2014). Неодноразово друкувався на сторінках газети «Народна Воля», в альманахах літературної студії «Бистрінь».

Привітати свого друга та колегу по перу прийшли літстудійці: керівник студії Олександр Букатюк, поети Світлана Ткачук, Степан Писуляк, Марія Єрмакович, які зауважили, що творчий потенціал Романа Бенюка все більше розкривається. Завдяки його дотепності, добродушності і людяності Романа Бенюка люблять і поважають: він завжди готовий прийти на допомогу, підтримати добрим словом. Вітали ювіляра і бібліотекарі, від імені яких висловились заступник директора по роботі з дітьми Марія Ткачук та завідувач міської бібліотеки для юнацтва Галина Ільків. Ювілярові побажали яскравих творчих злетів та появи нових видань, з якими тепліше і веселіше жити у наш непростий час.

Надвірнянська ЦРБ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/tvorcha-zustrich-iz-smihotvortsem-romanom-benyukom/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/05/бенюк.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.