- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відбулася VIІІ обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад Прикарпаття

Posted By Модератор On 24.05.2019 @ 11:56 In В обласній раді,Спорт | No Comments

На базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбулася VIІІ обласна спартакіада між командою депутатів обласної ради, збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів і міст обласного значення.

З привітальним словом до учасників змагань звернувся голова обласної ради Олександр Сич.

– Неодноразово брав участь у Всеукраїнських спартакіадах і можу запевнити, що такого серйозного відбору як у нас, в інших областях нема. Бо в нас є і районний етап, і обласний, а вже потім всеукраїнський. Саме тому Прикарпаття три роки поспіль були чемпіонами. Ми демонструємо своїм виборцям, що попри політичні баталії та проблеми області не забуваємо й про спорт та здоровий спосіб життя. Тому можемо гордитися й тим, що щороку з обласного бюджету виділяємо 10-15 мільйонів на будівництво спортивних майданчиків, інфраструктури та ремонт спортзалів. Робимо все можливе, аби і дорослі, і малі мали можливість займатися спортом, – підкреслив Олександр Сич.

Поборотися за спортивну першість області зголосилися збірні команди 13-ти районів і команда депутатів обласної ради. Вони змагалися у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, шашки, шахи та настільний теніс.

  • Краща командна гра у волейболі – у команди депутатів Снятинського району, а «золото» у футзалі вибороли депутати Косівського району. Першість у шашках серед чоловіків виборов депутат обласної ради Микола Вітенко, серед жінок – депутат обласної ради Оксана Тебешевська. Перемогу у шахах отримали Іван Редчук (Городенківський район) та Мирослава Петрук (Надвірнянський район). Кращі результати серед чоловіків у настільному тенісі продемонстрував Ігор Терлецький (Городенківської район), серед жінок – Марія Гоцуляк (Тисменицький район).

Загальнокомандні місця визначить організаційний комітет спартакіади після зведення результатів у всіх видах спорту. Команд-переможців нагородили на сесії обласної ради. Разом із грамотами та кубками вони отримають фінансову нагороду на покращення спортивної інфраструктури. За зайняте перше загальнокомандне місце район/місто отримає 600 тисяч гривень, за друге – 500 тисяч і за третє – 400 тисяч гривень. За результатами змагань з числа кращих сформують збірну команду депутатів Івано-Франківської області, яка представить Прикарпаття на Всеукраїнській спартакіаді.

Прес-служба обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/05/vidbulasya-viii-oblasna-spartakiada-sered-deputativ-mistsevyh-rad-prykarpattya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.