- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Євген Луців та Наталія Яремин – цьогорічні лауреати премії імені Марійки Підгірянки

Posted By Модератор On 27.06.2019 @ 15:22 In Новини | No Comments

Івано-Франківська обласна організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка у 1992 році заснувала премію імені Марійки Підгірянки у галузі літератури і мистецтва.

У неділю, 23 червня у приміщенні народного дому “Просвіта” в обласному центрі відбулося урочисте нагородження цьогорічних лауреатів обласної просвітянської премії імені Марії Підгірянки .

Цього року диплом лауреата премії отримали: у номінації “література” – Нестор Мартинець із Богородчанщини – за книжку “Українцю, у себе повір” та Наталія Данилюк із Рожнятівщини – за книжку – “Світи Ти мусиш”;

У номінації “Мистецтво” – Дарія Петречко, майстер народного мистецтва з Івано-Франківська – за серію альбомів “Вишивані скарби” (Центральна Бойківщина) та Галина Теремко, майстер народного мистецтва України із Городенки – за “Живопис на склі”.

луців [1]

У номінації “Просвітянська діяльність” – Євген Луців із Надвірної –за видання “Просвіта Надвірнянщини” та Наталія Яремин, завідувач Ланчинської міської дитячої бібліотеки – за матеріал “Про зразкову дитячу бібліотеку”.

Вітаємо усіх лауреатів з почесною відзнакою. Нових успіхів та досягнень.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/06/evhen-lutsiv-ta-nataliya-yaremyn-tsohorichni-laureaty-premiji-imeni-marijky-pidhiryanky/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/луців.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.