- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Фестиваль «Ти – не один»

Posted By Модератор On 07.06.2019 @ 12:09 In Ми - українці,Світ дитинства | No Comments

У середу, 5 червня, в Надвірнянській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбувся традиційний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Ти – не один». Метою фестивалю є сприяння самовизначенню, самореалізації та успішній інтеграції дітей з особливими потребами у суспільство, привернення уваги громадськості до їх проблем.

ти [1]

У рамках фестивалю відбувся концерт, під час якого учасники представили свої таланти: співали пісні, декламували вірші та танцювали. Крім того, гості заходу мали можливість оглянути виставку робіт декоративно-ужиткового мистецтва, авторами яких є дітки з особливими потребами.

Привітати учасників на фестиваль завітали представники районної, міської влад та відділу освіти РДА. Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович наголосив, що такий фестиваль сприяє творчому, духовному, інтелектуальному розвитку дітей з особливими потребами. Для більшості дітей це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мають можливість розкрити увесь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні і неповторні. Зіновій Андрійович зазначив, що наше головне завдання зробити все можливе, щоб серця діток завжди переповнювала надія, любов та віра в завтрашній день, щоб жодна крапля сумнівів у підтримці з боку дорослих не оселилася в їхніх душах.

співають [2]

Голова РДА Олександр Кеніз, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, міський голова Зіновій Андрійович та начальник відділу освіти РДА Степан Северилов вручили дітям з особливими потребами сертифікати з грошовими преміями на допомогу в лікуванні.

не-один [3]

Подивували своїми талантами і надзвичайно зворушливими виступами Юліана Брайляк, Віра Бас, Юліана Амброзяк, Марія Чорна, Ангеліна Яремчук, Олександр Голіней, Максиміліан Ткач, Віра Олєйнікова, Софія Савчук, Катерина Ногіна, Аліна Гордійчук, Іванна Корнелюк, Володимир Вирстюк, Христина і Марія Косміраки, Іван Балацко, Ангеліна Максим’юк, Дарія Бойко, Надія Зеленська, Віка Лавринович, Андрій Петруняк та Михайло Ревтюк.

Всі учасники фестивалю отримали подарунки та грамоти, а глядачі – неповторні враження.

Інф. Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/06/festyval-ty-ne-odyn/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/ти.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/співають.jpg

[3] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/не-один.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.