- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Ми – надія твоя, Україно!»

Posted By Модератор On 14.06.2019 @ 11:18 In Новини | No Comments

Під таким гаслом у п`ятницю, 7 червня, у райдержадміністрації відбулося районне свято-зустріч з обдарованою учнівською молоддю з метою стимулювання, підтримки й заохочення талановитої молоді та їх наставників до розвитку творчості та пізнання науки.

Привітали обдарованих дітей голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак та начальник відділу освіти райдержадміністрації Степан Северилов.

У вітальному слові Олександр Кеніз зазначив, що щорічне свято «Ми – надія твоя, Україно!» є значущим для дітей, оскільки дає можливість реалізувати себе та проявити власні здібності.

Діти-обдаровані [1]

– У цьому залі зібралися ті, котрі уже через кілька років вирішуватимуть майбутнє нашого краю, а, можливо, і цілої держави, – зауважив Олександр Кеніз. – Адже ваші знання та вміння – це справжній скарб для нашого народу. Сьогодні ви – наша надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість – це запорука сучасних і майбутніх досягнень та перемог України.

Для гостей свята організували концертну програму з участю обдарованих дітей. Переможців все­українських предметних олімпіад, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, всеукраїнських мовно-літературних конкурсів та навчальних турнірів нагородили грамотами, дипломами та преміями.

Загалом вшанували у трьох номінаціях 70 учасників: 40 учнів-переможців та 30 педагогів.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/06/my-nadiya-tvoya-ukrajino-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/Діти-обдаровані.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.