- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановна Надвірнянська громадо!

Posted By Модератор On 14.06.2019 @ 11:20 In Тема дня | No Comments

5cjx6lz6 [1]

У ці теплі літні дні ми відзначаємо одне з головних християнських свят – День Пресвятої Трійці або Зіслання Святого Духа, який у народі ще називають Зелені свята. Цей день символізує триєдину Божу сутність і несе у собі особливий глибокий духовний зміст, коли Дух Святий за обітницею Спасителя зійшов на апостолів, щоб дати силу для проповіді Христового вчення. Свято Пресвятої Трійці вважають початком утвердження Церкви Христової, коли учні Ісуса Христа почали нести Світло віри по всьому світу.

Згідно з віковими традиціями нашого народу напередодні свята українці прикрашають свої домівки зеленню, яка символізує оновлення світу та життєдайну силу Святого Духа, що вселяє у нас надію на краще майбутнє, примножує прагнення жити у мирі та творити добро.

Дорогі надвірнянці! Щиро бажаю зустріти цей величний і радісний день зі світлими помислами та добрими справами, з вірою у подоланні тих труднощів, які постали сьогодні перед українським народом. Нехай Свята Трійця оберігає кожного із Вас, а Дух Святий додає сили і натхнення для нових звершень на благо рідної Надвірної та всієї України!

Надвірнянський міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/06/shanovna-nadvirnyanska-hromado-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/06/5cjx6lz6.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.