- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Юрій Дерев’янко заявив, що не піде у наступну Верховну Раду

Posted By Модератор On 21.06.2019 @ 14:16 In Новини | No Comments

Лідер партії «ВОЛЯ», народний депутат України Юрій Дерев’янко не має наміру брати участь у наступних парламентських виборах. Про це він повідомив під час зустрічі з активом свого виборчого округу № 87 в Івано-Франківщині.

Політик зазначив, що 10 років віддав служінню людям та країні. Разом із тим, не розуміє, для чого ставати народним депутатом по 5-6 разів поспіль. Політик також зазначив, що буде продовжувати відстоювати інтереси Украни і краю, не будучи народним депутатом, а також зможе більше часу виділити своїй родині та чотирьом дітям.

Дерев’янко зібрав усю свою команду на Івано-Франківщині, аби подякувати за спільну роботу: «Це був наш спільний шлях. Депутатство – це частина нашого спільного життя, де я представляв громаду нашого округу, служачи і нашій громаді, і Украйїні», – сказав він.

Дерев’янко пояснив своє рішення тим, що сьогодні він більше не бачить загрози реваншу проросійського курсу країни чи можливості узурпації влади. «Коли я йшов у політику в 2010 році, тоді була загроза реваншу проросійських сил. Тоді ми воювали проти режиму Януковича і не дали можливості йому здати Україну під контроль Росії. Це наша спільна велика заслуга!», – зазначив нардеп. Він додав, що «через кілька років правління Порошенка стало зрозуміло, що бізнес для нього є пріоритетним» і зазначив, що тоді був великий ризик узурпації влади Порошенком.

Народний депутат розповів, що, незважаючи на перешкоди, які чинила влада, йому вдалось чимало зробити для свого виборчого округу, перебуваючи в опозиції спочатку до режиму Януковича, а згодом і до Порошенка.

«Це – і капітальний ремонт дороги Львів-Рахів від Івано-Франківська до Яблуниці, і дороги Яблунів-Делятин та підвідний газопровід Надвірна – Ланчин. Попри те, що я не прогинався під владу і не голосував за ті рішення, які пробували мені нав’язувати, разом з іншими депутатами від Прикарпаття і від «ВОЛІ» обласної і районної рад нам вдалось на окрузі все це зробити.

Юрій Дерев’янко розповів, що він і досі не втратив великої підтримки людей.

«Згідно з даними останніх соціологічних досліджень, за мене на моєму виборчому окрузі готові проголосувати близько 40% виборців. Дякую за можливість бути вашим представником у Верховній Раді! Було б добре, щоб кожен Президент і депутат закінчував свою каденцію з підтримкою людей понад 40%», – сказав політик.

У свою чергу, люди дякували Юрію Дерев’янку за газифікацію у Верхньому Майдані, за постійну допомогу для громадської організації, яка займається дітьми з обмеженими можливостями в Отинії, за нагородження найкращих учнів, переможців-олімпіад, та їхніх учителів, яке проводили вісім років поспіль майже у всіх районах області.

Жителі Коломийщини, Надвірнянського району, Яремчанщини та Богородчанщини високо оцінили роботу юридичних приймалень народного депутата. За весь період каденції туди за безкоштовною юридичною та депутатською допомогою могли звертатись усі громадяни, інформує прес-служба народного депутата України, лідера партії «ВОЛЯ» Юрія Дерев’янка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/06/yurij-derevyanko-zayavyv-scho-ne-pide-u-nastupnu-verhovnu-radu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.