- Народна Воля - http://volya.if.ua -

34-а сесія Надвірнянської міської ради

Posted By Модератор On 05.07.2019 @ 12:25 In У міській раді | No Comments

У середу, 26 червня, відбулось засідання чергової 34-ї сесії міської ради під головуванням секретаря міської ради Тараса Пекарського, під час якого обговорили важливі питання, що стосуються життєзабезпечення міста. Секретарем засідання 34-ї сесії обрали депутата міської ради Богдана Зеленчука.

Упродовж пленарного засідання розглянуто 94 питання. Депутати внесли зміни до місцевого бюджету на 2019 рік, затвердили безоплатну передачу матеріальних цінностей та протоколи комісії з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна; виділили кошти за рахунок залишку минулого 2018 року та внесли зміни у Програми соціально-економічного розвитку, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Надвірна на 2019 рік,. Про це доповіли начальник управління бухгалтерського обліку і звітності міської ради Ольга Збіглей та перший заступник міського голови Олег Йосипенко.

Начальник КП «Надвірнянський житловик» Володимир Павлюх і директор КП «Надвірнаводоканал» Василь Литвинюк подали на розгляд сесії звіти про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств за 2018 рік та перспективи розвитку на 2019 -2020 роки, які прийняті депутатами до відома.

На сесії затверджено Програму забезпечення функціонування Центру з обслуговування платників податків у сфері надання адміністративних послуг, що надає Надвірнянське управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області на 2019 рік та внесено зміни у програму «Духовне життя» та розвитку місцевого самоврядування м. Надвірна на 2019 рік, про що доповів секретар міської ради Тарас Пекарський.

За інформацією керуючого справами Олега Антонюка, згідно з рішенням міської ради виділено кошти з бюджету міської ради для надання матеріальної допомоги, у т. ч. учасникам АТО,

  • Депутати міської ради прийняли позитивні рішення, з яких доповідав начальник юридичного відділу Ярослав Дем’янчук, а саме: про внесення змін до статутів комунальних підприємств та затвердження статутів комунальних підприємств у новій редакції, а також щодо передачі в оренду нежитлових приміщень.

За інформацією начальника відділу інвестиційної політики та муніципального розвитку Тараса Новосельського, розглянувши подання міського голови, з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади м. Надвірна, прийняли рішення про приєднання громади міста до європейської ініціативи «Угода мерів».

Депутати надали дозволи на розробку і затвердили проекти детального плану території після інформації начальника відділу містобудування та архітектури Світлани Кантор.

Прийнято позитивні рішення з питань поновлення, припинення договорів оренди земельних ділянок, надання згоди на суборенду, викуп, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на розробку проектів із землеустрою, технічних документацій щодо оформлення права користування земельними ділянками, які доповідала начальник відділу земельних ресурсів міської ради Лілія Хлопан.

Завершили сесію оголошенням депутатських запитів і звернень, що стосуються господарки міста. Зокрема, Тарас Угринчук звернувся щодо облаштування прибудинкової території будинку №6 на вул. Котляревського, Мирослав Гнідик – щодо розчищення водостічної канави на вул. Я. Мудрого, а Євген Луців подав звернення про проведення берегоукріплюючих робіт потічка Підзамче у районі вулиць Комунальна-Франка.

Інф. Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/34-a-sesiya-nadvirnyanskoji-miskoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.